Creare Site - Realizare website

Doriți un site web impresionant care să se distingă? Sunteți la locul potrivit!

Nu ai încă un site web?

În era digitală de astăzi, lipsa unui site web este similară cu lipsa unei cărți de vizită. Nu lăsa concurența să te depășească!

Site-ul tău pare vechi și neactualizat?

Un design învechit poate îndepărta clienții potențiali. Reînnoiește-ți imaginea și atrage mai mulți vizitatori!

Vrei mai mulți clienți, dar nu știi cum?

Un site bine construit poate fi cheia succesului tău online. Fii gata să transformi vizitatorii în clienți fideli!

Crezi că crearea unui site este costisitoare și complicată?

Cu echipa noastră, procesul este atât accesibil cât și transparent. Investiția în online nu a fost niciodată mai simplă!

Te-ai săturat de promisiuni neîndeplinite și de termene nerespectate?

Ne mândrim cu profesionalismul nostru și respectăm fiecare angajament. Fă-ți site-ul la timp și în bugetul tău!

De ce să ai un site web profesional?

Obține mai mulți clienți

Fără un site web modern, pierdeți potențiali clienți în fiecare zi.

Într-o lume tot mai conectată, a nu avea un site sau a avea unul neactualizat înseamnă a rămâne în urmă. Pierzi oportunități, pierzi clienți și pierzi venituri.

Conurența profită de acest lucru și atrage clienții care ar fi putut fi ai tăi.

În timp ce tu eziti sau amâni, alții investesc în prezența online și capătă avantajul.

Imaginează-ți un site web atrăgător care îți reprezintă afacerea și atrage vizitatori ca un magnet.

Nu este doar despre estetică; este despre eficacitate, funcționalitate și convertirea vizitatorilor în clienți.

E timpul să acționezi acum și să nu lași tehnologia să te depășească!

Alege să lucrezi cu profesioniști care înțeleg nevoile afacerii tale și te pot pune în lumina potrivită în fața audienței tale țintă.

Când simțiți că e momentul pentru un website profesional care să vă reprezinte, e esențial să alegeți partenerul perfect pentru a transforma viziunea dvs. în realitate. ProjectMedia, compania de web design din Timișoara cu peste 13 ani de experiență în domeniul programării, este gata să vă asiste în conturarea unei noi identități pentru afacerea dvs. Avem o echipă dedicată de ingineri specializați care dezvoltă site-uri dinamice, ușor de administrat online și aplicații web complexe pentru diverse industrii.

Design Website Unic

Doriți un site web de top? Atunci design-ul său trebuie să fie original, intuitiv și ușor de navigat. Dacă un site este dificil de utilizat, oamenii tind să-l părăsească rapid. Un site prietenos nu doar că îmbunătățește experiența vizitatorilor, ci și crește vânzările și atrage mai mulți utilizatori. Plus, un site ușor de folosit este și prietenos cu motoarele de căutare, asigurându-vă o vizibilitate mai bună online. Toate proiectele create de ProjectMedia se bazează pe principiile de optimizare SEO onpage.

Atunci când doriți să colaborați cu o companie de web design, e esențial să știți ce tip de site se potrivește afacerii dvs. Pentru a vă ajuta în această decizie, ProjectMedia oferă consultanță gratuită, asigurându-vă că obțineți cel mai bun raport calitate-preț.

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Studii de Caz Web Design

Hai să începem noul tău Site Web

Trimite-ne un email cu informații despre domeniul tău de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online şi unde vrei să te poziționezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliată pentru dezvoltarea site-ului tau web.
    Poți să ne suni

    Poți să ne scrii