Project Media pune cei 15 ani de experiență ca agenție Web Design Timișoara la dispoziția ta

Cu o tradiție de 15 ani în domeniul web design, Project Media din Timișoara își oferă experiența și competența pentru a-ți optimiza prezența online. Într-o eră digitală, în care importanța online-ului nu mai este un simplu bonus, ci o necesitate imperativă, noi suntem partenerul tău de încredere.

O vizibilitate corectă pe internet, aliniată la calitatea produselor sau serviciilor pe care le oferi, nu se obține decât printr-un website profesional, adaptat nevoilor specifice afacerii tale. Iar acesta este exact domeniul în care excellează echipa noastră de web design din Timișoara, Project Media.

Cu un portofoliu de clienți satisfăcuți, nu numai că îndeplinim condițiile esențiale pentru un website de succes, dar ne mândrim cu faptul că depășim constant așteptările. Așadar, alege experiența și profesionalismul echipei de web design Project Media din Timișoara pentru o prezență online la nivel înalt.

Planificare Structură Site

După ce îți înțelegem perfect nevoile și exigențele, pregătim structura viitorului tău site.

UI/UX Design

Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată modern și atrăgător, ci și oferă utilizatorului o experiență excelentă.

Strategie de conținut

Conținutul original va fi aranjat pe site astfel încât să asigure o experiență de navigare plăcută.

Design Grafic

Echipa noastră ține pasul cu inovațiile din domeniu și implementează ilustrații profesionale pentru serviciile/produsele tale, care să determine utilizatorul să facă achiziții.

SEO Friendly

Ne asigurăm că site-ul tău este SEO-friendly pentru a da randament în campaniile complexe pe care le pregătim ulterior.

Social Media

Pentru a oferi încredere clienților, site-ul tău va fi conectat cu rețelele sociale ce îți reprezintă brandul.

Programează un call cu noi


Testimoniale Clienți

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Website-ul tău este punctul de întâlnire virtual cu clientul tău potențial, iar noi, la Project Media Timișoara, îți garantăm că colaborarea cu noi va aduce rezultatele dorite:

Website-ul tău va reflecta cu exactitate imaginea ta offline, devenind o extensie virtuală a brandului tău; Vei beneficia de un design modern, perfect aliniat la standardele și tendințele actuale din piață; Te vei bucura de o colaborare bazată pe principii de transparență și dedicare, cu scopul de a-ți livra un produs final care excellează din toate punctele de vedere.

În procesul de dezvoltare a website-ului tău, echipa Project Media Timișoara va lucra alături de tine, pentru a ne asigura că viziunea ta este transpusă fidel în lumea virtuală. Îți vom prezenta variante diferite, stabilind împreună direcția estetică potrivită.

Odată ce am definit împreună aspectul website-ului, ne vom concentra pe implementarea unui sistem eficient de management al conținutului. Următorul pas va fi planificarea unei strategii eficiente de Optimiare SEO Timișoara și/sau marketing online.

Pentru un web design de top, apelează cu încredere la profesioniștii de la Project Media Timișoara!

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Poți să ne suni

Poți să ne scrii