Tactici de SEO și utilitatea lor în promovarea afacerii noastre
SEO

Tactici de SEO și utilitatea lor în promovarea afacerii noastre

SEO

Tactici de SEO și utilitatea lor în promovarea afacerii noastre

Audit webdesign si SEO

Tactici SEO care vă ajută să ajungeți în primele pagini în rezultatele de pe motoarele de căutare

Promovarea unei afaceri în condițiile pieței de afaceri de astăzi a devenit un proces din ce în ce mai greu de administrat și există din ce în ce mai puține metode prin care ne putem asigura că beneficiem de vizibilitatea dorită în rândul clienților și colaboratorilor noștri, dar și în rândul unor posibili clienți și a unor potențiale oportunități de afaceri.

Dacă până nu demult puteam să apelăm la clasicele reclame tv sau la flyere, reclame în presă scrisă și așa mai departe, astăzi aceste posibilități sunt automat invalidate de către lipsa lor de utilitate – oamenii pur și simplu nu mai sunt receptivi la astfel de reclame și nu avem parte de reacția dorită sau scontată.

Însă în situația aceasta, ce putem face pentru a ne asigura că ne adresăm cui trebuie, ca și public, și pentru a ne asigura că afacerea noastră este reprezentată în mod corect de către o campanie de promovare?

Cum putem ajunge la un public pe care nu îl cunoaștem, la o categorie demografică până atunci ne-explorată și care va trebui impresionată într-un mod sau altul și la colaboratori de a caror existență nu știam până la momentul respectiv.

Bineințeles, aici intervine ajutorul unui website. Un website creat în mod profesionist, de catre o echipă de webdesigneri care se ocupă doar de catre acest aspect va fi cea mai bună alegere. Pentru că, de ce să nu recunoaștem încă de la început, prima impresie contează, iar webdesign-ul unui website care să impresioneze și să rămână în mintea unui posibil client trebuie să fie realizat la standarde înalte de calitate.

Așadar, primul pas este apelarea la un webdesign profesionist special adaptat pentru website-ul nostru. Care sunt însă următorii pași ? Cum promovăm acest website, odată el realizat și prezent în online?

Pentru că știm că simplă prezența în online nu este suficientă, iar paginile indexate de către Google sau alte motoare de căutare sunt din ce în ce mai multe de la an la an, este important să ne asigurăm că website-ul nostru este vizibil și este promovat în mod corespunzator.

Aici intervine procesul de SEO, din ce în ce mai cunoscut astăzi printre proprietarii de website-uri si din ce în ce mai utilizat de profesioniști și nu numai. De ce ? Pentru că optimizarea SEO a dovedit rezultate bune și sustenabile de-a lungul timpului, pentru că este accesibilă și pentru că atrage utilizatori.

SEO – sau Site Engine Optimization, este un proces complex de optimizare care presupune utilizarea unui ansamblu de metode de promovare și de creștere a vizibilității website-ului vostru.

Astfel, prin publicarea de aticole, anunțuri sau advertoriale, dar și prin înscrierea website-ului în cauză în directoare specializate, echipa de specialiști la care veți apela se va asigura că fiecare website pe care îl detineți va fi vizibil în cadrul motoarelor de căutare și veți avea parte de reprezentarea dorită în mediul online.

Și pentru că știm că veți avea nevoie de o echipă de profesioniști adevărati, vă așteptăm în Timișoara cu o ofertă fantastică: servicii de audit a website-ului vostru, stabilire de strategii de promovare și optimizare SEO a paginii voastre online – toate acestea numai cu ajutorul echipei Project Media Timișoara.

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)