Un site de prezentare este soluția pentru tine!

Vrei să ieși în evidență?

Creșterea Vizibilității Tale în Lumea Digitală!

În era tehnologică de astăzi, un site de prezentare de calitate este esențial pentru a-ți prezenta afacerea sau proiectul în fața unei audiențe extinse.

Design Personalizat pentru Brandul Tău!

Fiecare brand este unic, de aceea oferim soluții personalizate care să reflecte personalitatea și valorile tale.

Optimizat pentru Toate Dispozitivele!

Realizăm site-uri care funcționează fără probleme pe orice dispozitiv, fie că este vorba de telefon mobil, tabletă sau desktop.

Ușor de Administrat și Actualizat de tine!

Prin intermediul unor platforme user-friendly, poți actualiza conținutul site-ului tău oricând dorești.

Ești nemulțumit de actualul tău site sau chiar nu ai unul?

Descoperă cum un design de calitate poate transforma afacerea ta.

În lumea digitală de astăzi, prezența online a devenit esențială pentru succesul oricărei afaceri. Cu toate acestea, un site care nu este bine construit sau adaptat la nevoile și așteptările utilizatorilor poate avea efecte negative asupra reputației și profitabilității tale.

Este cu adevărat dezamăgitor să vezi cum oportunitățile de afaceri trec pe lângă tine, să observi că potențialii clienți te evită din cauza unei prezențe online slabe sau greșit concepute. Poate simți că designul actual al site-ului tău nu reflectă corect valorile sau viziunea brandului tău.

Sau poate te confrunți cu dificultăți tehnice care împiedică vizitatorii să acceseze și să navigheze cu ușurință pe site-ul tău. Dacă aceste sentimente îți sunt familiare și ești în căutarea unei soluții care să te ajute să îți revigorezi prezența online și să transformi vizitatorii în clienți fideli, atunci ai ajuns exact unde trebuie.

ProjectMedia, compania noastră de web design, este expertă în realizarea site-urilor de prezentare și aplicațiilor web cu diverse funcționalități. Oferim site-uri dinamice, ceea ce înseamnă că conținutul poate fi modificat de către proprietarul site-ului printr-un modul de administrare ușor de folosit. În plus, avem opțiuni pentru animații atrăgătoare atât pentru banner, cât și pentru meniul site-ului.

Realizarea unui site de prezentare cu ProjectMedia

Când alegi să lucrezi cu noi pentru un site de prezentare, îți garantăm nu doar un design unic și personalizat, ci și optimizare SEO a codului sursa pentru a te asigura că site-ul tău va avea o vizibilitate excelentă în motoarele de căutare.

Pachetul nostru pentru site-uri de prezentare include:

  • Design adaptat preferințelor tale, cu variante grafice nelimitate pentru a-ți găsi stilul perfect;
  • Banner animat, meniu și butoane cu animații atrăgătoare;
  • Formular de contact și posibilitatea de localizare pe hartă;
  • Alte animații, dacă ai nevoie, inclusiv bannere publicitare.

Împreună, putem da viață viziunii tale digitale!

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Studii de Caz Web Design

Hai să începem noul tău Site Web

Trimite-ne un email cu informații despre domeniul tău de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online şi unde vrei să te poziționezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliată pentru dezvoltarea site-ului tau web.
    Poți să ne suni

    Poți să ne scrii