Web Design Timișoara – Avocat Saucă

client testimonial sauca

Adriana Saucă

Avocat Senior "Saucă & Partners"

O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !

Descrierea clientului:

Clientul deține un cabinet de avocatură ce oferă servicii de drept civil, dar și administrativ și comercial.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress. Pe lângă acestea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic și de optimizare SEO, pentru creșterea impactului website-ului său în domeniul online.

Obiectivele proiectului:

Clientul a dorit crearea unui website care să ajungă în primele poziții în cadrul rezultatelor din motoarele de cautare majore, precum Google.

Obstacole:

Clientul a dorit un website bine pus la punct, care să atragă lead-uri și să ajungă în primele poziții în căutările locale de servicii de avocatură, însă nu a avut o idee clară asupra acestor obiective. Lipsa de experiență în online a fost și ea un obstacol major în cadrul acestui proiect.

Miza proiectului:

Fiind vorba despre un client care tocmai trecuse din activitatea într-o firmă la activitate pe cont propriu, acesta a realizat cât de importantă este o prezența bine definită în online și a vrut să aibă access la acest mediu.

Rezultate obținute:

Am dezvoltat un website extrem de ușor de navigat și de intuitiv, care prezintă toate serviciile oferite de cabinetul de avocatură și care poate fi ușor accesat de către potențialii clienți. Traficul a crescut cu 152% și s-au obținut primele 3 poziții pentru toate tipurile de servicii oferite în căutarile locale. Rata de conversie a crescut cu 25%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: Avocat Gabriela Sauca
Data: ianuarie 26, 2020