Web Design Timisoara – Avocat Sauca

Descrierea clientului:

Clientul detine un cabinet de avocatura ce ofera servicii de drept civil, dar si administrativ si comercial.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. Pe langa acestea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic si de optimizare SEO, pentru cresterea impactului website-ului sau in domeniul online.

Scopuri de atins:

S-a vrut crearea unui website care sa ajunga in primele pozitii in cadrul rezultatelor din motoarele de cautare majore, precum Google.

Obstacole:

Clientul a dorit un website bine pus la punct, care sa atraga lead-uri si sa ajunga in primele pozitii in cautarile locale de servicii de avocatura, insa nu a avut o idee clara asupra acestor obiective. Lipsa de experienta in online a fost si ea un obstacol major in cadrul acestui proiect.

Miza proiectului:

Fiind vorba despre un client care tocmai trecuse din activitatea intr-o firma la activitate pe cont propriu, acesta a realizat cat de importanta este o prezenta bine definita in online si a vrut sa aiba access la acest mediu.

Realizari:

Am dezvoltat un website extrem de usor de navigat si de intuitiv, care prezinta toate serviciile oferite de cabinetul de avocatura si care poate fi usor accesat de catre potentialii clienti. Traficul a crescut cu 152% si s-au obtinut primele 3 pozitii pentru toate tipurile de servicii oferite in cautarile locale. Rata de conversie a crescut cu 25%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: Avocat Gabriela Sauca
Data: ianuarie 26, 2020