Web Design La Plaja Noua

Descrierea clientului:

Clientul in cauza doreste promovarea unui parc de aventura in Timis, afacerea este una noua pe piata din judetul Timis, iar promovarea se va face pe mai multe puncte. Astfel, parcul de aventura va fi promovat ca fiind primul loc cu instalatie de Wakeboard din vestul Romaniei, ca avand un teren de paintball, loc de joaca pentru copii si teren de beach volley. Se va accentua termenul de family-friendly in cadrul campaniei de promovare.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. S-a realizat o sesiune foto, editare foto si design grafic, precum si comunicare pe domeniul social media.

Scopuri de atins:

S-a cautat crearea unui website care sa prezinte toate activitatile ce se pot desfasura in cadrul parcului de aventura La Plaja Noua, cu evidentierea sectiunilor de wakeboard si paintball. De asemenea, s-a vrut informarea utilizatorilor ca acest parc de aventura este unul family-friendly si copiii isi pot petrece aici timpul.

Obstacole:

Lipsa de experienta in mediul online si lipsa unei strategii de comunicare au constituit obstacole serioase in calea promovarii acestui website, ele fiind depasite cu ajutorul experientei echipei noastre.

Miza proiectului:

Constient de importanta pe care o are prezenta bine stabilita in online, clientul a dorit sa beneficieze de o comunicare strategica pe retelele sociale, inainte de lansarea oficiala a parcului de aventura in data de 25 mai 2019.

Realizari:

In domeniul online , s-a dezvoltat un website usor de navigat si foarte intuitiv, care prezinta toate activitatile ce se pot intreprinde in parcul de aventura in cauza, iar baza de fani pe retelele sociale a crescut pana la 3000 de persoane in doar 4 luni. Offline, peste 10000 de oameni au fost prezenti la locatie in primul
sezon in care parcul de aventura a fost deschis.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: La Plaja Noua
Data: ianuarie 26, 2020