Web Design La Plaja Nouă

Descrierea clientului:

Clientul în cauză dorește promovarea unui parc de aventură în Timiș, afacerea este una nouă pe piața din județul Timiș, iar promovarea se va face pe mai multe puncte. Astfel, parcul de aventura va fi promovat ca fiind primul loc cu instalație de Wakeboard din vestul Romaniei, ca având un teren de paintball, loc de joaca pentru copii și teren de beach volley. Se va accentua termenul de family-friendly în cadrul campaniei de promovare.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress. S-a realizat o sesiune foto, editare foto și design grafic, precum și comunicare pe domeniul social media.

Obiectivele proiectului:

Clientul a dorit crearea unui website care să prezinte toate activitățile ce se pot desfășura în cadrul parcului de aventură La Plaja Nouă, cu evidențierea secțiunilor de wakeboard și paintball. De asemenea, s-a vrut informarea utilizatorilor ca acest parc de aventura este unul family-friendly și copiii își pot petrece aici timpul.

Obstacole:

Lipsa de experiență în mediul online și lipsa unei strategii de comunicare au constituit obstacole serioase în calea promovării acestui website, ele fiind depășite cu ajutorul experienței echipei noastre.

Miza proiectului:

Conștient de importanța pe care o are prezența bine stabilita în online, clientul a dorit sa beneficieze de o comunicare strategică pe rețelele sociale, înainte de lansarea oficială a parcului de aventură în data de 25 mai 2019.

Rezultate:

În domeniul online , s-a dezvoltat un website ușor de navigat și foarte intuitiv, care prezintă toate activitățile ce se pot intreprinde în parcul de aventură în cauză, iar baza de fani pe rețelele sociale a crescut până la 3000 de persoane în doar 4 luni. Offline, peste 10000 de oameni au fost prezenți la locatie în primul
sezon în care parcul de aventură a fost deschis.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: La Plaja Noua
Data: mai 21, 2021