Optimizarea website-urilor din prisma noilor algoritmi de căutare (actualizat)
SEO

Optimizarea website-urilor din prisma noilor algoritmi de căutare (actualizat)

SEO

Optimizarea website-urilor din prisma noilor algoritmi de căutare (actualizat)

Optimizare SEO Timisoara

Servicii profesionale de optimizare SEO

Promovarea site-ului în online cu ajutorul optimizării SEO reprezintă un pas indispensabil pentru antreprenorii care își doresc să își promoveze afacerea și în spațiul virtual. Cu ajutorul unei echipe de profesioniști și a câtorva etape bine stabilite alături de echipa aleasă, te vei putea bucura și tu de o prezență online de succes, care îți va crește cifra de afaceri cât mai repede posibil, cu rezultate atractive, pe termen lung. Optimizarea SEO necesită multă atenție și mult efort, însă, în final, rezultatele vor fi peste măsura așteptărilor tale.

Mediul online înseamnă viitorul afacerii tale

Dacă în trecut nimeni nu lua în considerarea crearea unui website, fiecare afacere desfășurându-și activitatea în mediul fizic, având un număr limitat de clienți. Astfel, dezvoltarea afacerii reprezenta o etapă foarte dificilă, deoarece campaniile offline aveau nevoie de mult timp și efort pentru a da randament. Acum, lucrurile s-au schimbat iar crearea unui website a devenit o etapă indispensabilă, pe care și tu trebuie să o bifezi cu succes. Astfel, afacerea ta va avea deschidere mai mare la publicul țintă, fără a pierde ore în șir împărțind pliante și atașând bannere în centrul orașului.

Crearea unui website are nevoie de mâna unui profesionist

Poate fi tentant la prima vedere să te ocupi personal de personalizarea propriului website. Cu toate acestea, crearea unui site web presupune multă atenție la detalii, dar și ceva experiență pentru ca, la final, să te poți bucura de rezultate cu adevărat remarcabile. Astfel, recomandarea noastră este să apelați la sprijinul unui specialist în domeniu, care va face tot posibil pentru ca website-ul dumneavoastră să arate impecabil și să funcționeze perfect de pe orice dispozitiv. Iar acestea sunt două elemente esențiale are unui site de succes, care să atragă atenția publicului asupra sa.

Actualizarea permanentă a conținutului

O dată ce website-ul tău este finalizat, asta nu înseamnă că activitatea ta în mediul online s-a încheiat. Ceea ce uită foarte mulți antreprenori este faptul că website-ul trebuie actualizat permanent, pentru ca utilizatorul să aibă parte de o experiență cât mai bună. Așadar, nu uita ca, periodic, să încarci conținut nou și atractiv, care să îndemne publicul la acțiune. Schimbând mereu câte ceva în cadrul site-ului tău, afacerea ta va rămâne relevantă în mediul online pentru public, ceea ce îl va ajuta să nu se piardă printre numeroasele website-uri existente în spațiul virtual.

Campaniile regulate de SEO – pentru a rămâne prezent

Pentru promovarea site-ului web pe o perioadă mai lungă de timp, este nevoie să apelați regulat la campaniile de optimizare SEO. Cu ajutorul acestora, vă veți asigura de faptul că afacerea dumneavoastră își menține o prezență foarte bună în mediul online, ceea ce se reflectă și în mediul fizic, prin atragerea de noi clienți. Astfel, website-ul tău va arăta mereu impecabil, fiind actualizat cu cele mai noi produse și servicii pe care le pune la dispoziție firma ta. Vei vedea în curând cât de multă relevanță are un site actualizat în ochii publicului tău din mediul online!

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)