10 ingrediente pentru un mix de marketing de conținut de succes
Marketing

10 ingrediente pentru un mix de marketing de conținut de succes

Marketing

10 ingrediente pentru un mix de marketing de conținut de succes

Consultați aceste ingrediente de care aveți nevoie pentru ca strategia voastră să fie un succes.

Marketingul de conținut seamănă mult cu coacerea.

În timp ce un ingredient – ​​să spunem o postare pe blog sau chipsuri de ciocolată – ar putea fi ceea ce un client sau un gustator observă mai întâi, nu este singurul din rețetă.

De fapt, rețeta va conține o mulțime de ingrediente și a folosit diferite instrumente pe care cineva care consumă rezultatul final nu le-ar observa niciodată.

Gândiți-vă la lucruri precum bicarbonat de sodiu și praf… ingrediente ascunse care activează atât de mult din chimia care face ca produsele de copt să fie atât de delicioase.

Sau efectul folosirii doar a mixerului sau a foii de copt potrivite asupra efortului general necesar.

Aceste ingrediente și instrumente, deși adesea trecute cu vederea de către consumatorul final, sunt cruciale pentru ca produsul final să aibă succes (și delicios).

În rețeta marketingului de conținut, obiectivele și cercetarea sunt bicarbonatul tău de sodiu.

Și a avea un proces neted, sistematizat este ca și cum ai avea un mixer cu suport KitchenAid râvnit, cu toate accesoriile și cârligele fanteziste la care poți visa.

Iată cum arată rețeta completă pentru un marketing de conținut de succes, inclusiv ingrediente ascunse.

10 ingrediente pentru un mix de marketing de conținut de succes1. Strategie de conținut focalizată

O strategie de conținut concentrată este un fel ca bolul mare de amestecare în care combini ingredientele umede și uscate.

Fără el, nu există containere sau restricții, iar totul ajunge peste tot.

Dar, cu o strategie de conținut clară, care se concentrează pe un anumit obiectiv și cronologie, aveți o modalitate de a vă limita la ideile și tacticile care contează.

Nu doriți să umpleți prea mult castronul cu lucruri pe care rețeta nu le cere sau nu veți avea loc pentru ingredientele importante.

2. Ghiduri clare privind conținutul

Orientările de conținut sunt ca bolurile mai mici sau o ceașcă de măsurat. Fără ele, s-ar putea să știți ce ingrediente să folosiți, dar nu cum să le combinați.

Orientările de conținut le spun scriitorilor, designerilor și altor colaboratori cum să-și structureze și să-și livreze munca astfel încât să se încadreze în produsul finit mai mare.

Ce dimensiuni ar trebui să facă designerii fotografii de copertă de blog?

Ce ghiduri de gramatică și stil ar trebui să urmeze scriitorii tăi?

Orientările vor stabili acest lucru, astfel încât toate piesele diferite să se îmbine perfect.

3. Calendar de conținut durabil

În continuare, veți avea nevoie de un calendar de conținut care prezintă toate elementele procesului de marketing de conținut pentru fiecare componentă activă de conținut.

Lucruri precum datele limită, datele de publicare, datele de promovare și datele de reîmprospătare a conținutului garantează un spațiu dedicat în calendar.

Și ceea ce este mai important decât cât de mult este în calendar, este cât de bine poți să ții pasul cu el.

Un calendar de conținut cu care rămâneți mereu în urmă pentru că ați încercat să „trageți” postări zilnice este destul de lipsit de valoare.

Dar un calendar de conținut cu doar două postări noi pe lună ar putea fi ceva de care te poți menține mai mult de câteva săptămâni.

4. Flux de lucru eficient al conținutului

Un flux de lucru de conținut este ca, cuptorul brutarului. Puneți aluatul crud și, atâta timp cât timpul și mediul sunt corecte, va ieși un produs finisat frumoas și delicios.

Este ceea ce transformă ingredientele brute într-un produs finit.

Fluxul de lucru al conținutului ar trebui să permită tuturor celor implicați să-și facă munca cu timp și sughițuri adecvate.

De asemenea, veți dori să vă asigurați că ați acordat timp pentru toate părțile procesului de marketing de conținut, nu doar crearea și publicarea.

Și dacă cele patru ingrediente de mai sus sunt instrumentele necesare pentru a produce rezultatele dorite, următoarele șase articole sunt ingrediente consumabile.

Lucruri cu care clienții tăi vor interacționa și le vor gusta.

5. Site web optimizat pentru conversie

Următorul ingredient la care trebuie să acordați atenție este site-ul vostru. Designul și structura, în special. Mai important decât orice tendință de branding sau design este capacitatea sa de a transforma vizitatorii în potențiali sau clienți implicați (în funcție de obiectivul său).

Este clar ceea ce oferă afacerea voastră? Este evidentă o modalitate de a face pasul următor?

Poate un vizitator să spună cu ușurință dacă este pentru ei? Pot găsi conținut sau resurse pentru a afla mai multe?

Toate acestea sunt importante de luat în considerare.

Prea des, specialiștii în marketing investesc o mulțime de resurse în crearea de active pe care le publică undeva browserele de site-uri web nu le vor găsi niciodată.

6. Conținut de formă lungă vizat

Odată ce strategia de conținut și liniile directoare sunt implementate și site-ul vostru este optimizat pentru strategia de marketing specifică, brandul vostru este gata să înceapă să publice conținut.

Conținutul de lungă durată, la fața locului, care vizează cuvintele cheie strategice SEO, este ca pâinea de aluat din lumea marketingului.

Forță de muncă pentru a crea, dar suficient de sățioasă și aromată încât să merite.

Și odată ce îl aveți, există atât de multe alte rețete și mese în care le puteți folosi.

7. Plan de distribuție și reutilizare

Folosirea unui ingredient de bază, cum ar fi pâinea, pentru o altă masă (cum ar fi pâinea prăjită franțuzească, este delicioasă) seamănă mult cu distribuția și reutilizarea conținutului. Luați ceva care există într-o formă și îl transformați în altceva.

Dacă nu lucrați într-una dintre rarele industrii fără concurență în conținut, va trebui să lucrați pentru ca conținutul vostru să fie văzut și consumat.

Odată ce aveți conținut de blog de lungă durată, puteți face atât de multe cu el: reutilizarea pentru rețelele sociale, transformarea lui în scripturi video și multe altele.

Dar pentru a nu fi copleșit de toate opțiunile, vă ajută să creați un plan în avans pentru ceea ce veți face.

8. Secvența de nutrire

Majoritatea oamenilor se gândesc la marketing prin e-mail doar atunci când se gândesc la secvențe de nutrire. Și, deși acestea sunt opțiuni grozave, nu sunt singurele.

Luați în considerare o secvență de nutrire orice tip de campanie care poate urmări vizitatorii de conținut pentru a-i ajuta să devină clienți.

Aceasta poate fi o secvență de e-mail după o înscriere prin e-mail, postări pe rețelele sociale sau anunțuri de redirecționare. Ar putea fi ceva complet diferit.

Ceea ce contează este că aveți o modalitate strategică de a reduce diferența dintre conținutul gratuit, cum ar fi blogul firmei voastre și produsele plătite.

9. Puncte de conversie

Pentru ce este toată această hrănire? Pentru a-i ghida spre a deveni client.

Punctul de conversie este destinația finală pe acea călătorie. Finalizarea coșului, înregistrarea SaaS, formularul de trimitere a clienților potențiali sau oricare ar fi punctul final în procesul de vânzare.

La urma urmei, fără asta, pentru ce este totul?

Și la fel ca orice alt ingredient, fiecare rețetă necesită un alt tip de punct de conversie.

10. Instrumente de măsurare

În sfârșit, acum că aveți o cale întreagă prin care vizitatorii pot deveni clienți, va trebui să știți cât de bine funcționează.

Asta necesită un dispozitiv de măsurare, ingredientul final.

Din nou, acest lucru va depinde de procesul de vânzare al firmei voastre, dar opțiunile pe care probabil că veți dori să le luați în considerare includ Google Analytics, Databox și HubSpot.

De asemenea, veți dori să clarificați care sunt valorile cele mai importante de urmărit cu acele instrumente.

Odată ce vă măsurați eforturile, puteți evalua și ajusta în consecință.

Acesta este ca testul de gust al brutarului. Este singura modalitate de a ști dacă ați greșit accidental o altă parte a procesului înainte ca consumatorul final să o facă.

Cu instrumentele și ingredientele de mai sus, aveți tot ce aveți nevoie pentru a elabora strategii, a crea și a obține rezultate din conținutul vostru.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)