Web Design Timișoara Utilaje Termopan

Provocarea

Proiectul Utilaje Termopan a fost avut o problemă în navigare în momentul în care a fost preluat. Design-ul vechi a fost unul rudimentar, iar structura site-ului destul de confuză. Experiența utilizatorului nu a fost luată în calcul iar acest lucru s-a reflectat în rata mică de conversii.

Soluția

Împreună cu clientul am facut o structurare a categoriilor de produse și am segmentat catalogul de produse de partea de servicii și variante de utilare a atelierelor. Am evidențiat produsele care s-au dorit promovate și am structurat fiecare brand în parte în categoria de utilaje corespunzătoare. Am creat un design elegant și modern, am optimizat viteza de incarcare a site-ului, am optimizat informațiile din site, iar acest lucru a dus în scurt timp la o creștere considerabilă a ratei de conversie de pe site.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: Utilaje Termopan
Data: ianuarie 26, 2020