Web Design Timisoara Utilaje Termopan

Provocarea

Proiectul Utilaje Termopan a fost avut o problema in navigare in momentul in care a fost preluat. Design-ul vechi a fost unul rudimentar, iar structura site-ului destul de confuza. Experienta utilizatorului nu a fost luata in calcul iar acest lucru s-a reflectat in rata mica de conversii.

Solutia

Impreuna cu clientul am facut o structurare a categoriilor de produse si am segmentat catalogul de produse de partea de servicii si variante de utilare a atelierelor. Am evidentiat produsele care s-au dorit promovate si am structurat fiecare brand in parte in categoria de utilaje corespunzatoare. Am creat un design elegant si modern, am optimizat viteza de incarcare a site-ului, am optimizat informatiile din site, iar acest lucru a dus in scurt timp la o crestere considerabila a ratei de conversie de pe site.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: Utilaje Termopan
Data: ianuarie 26, 2020