Web Design Roexpert CAD

132826744 3727089427370206 8316791784928534074 n

Aurelia Joldoș

Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!

Descrierea clientului:

Clientul este o firmă de serivicii topografice, cadastru și intabulări situat în Oradea, care ofera servicii de măsurători topografice cu dronă profesională.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress,. Au fost realizate sesiuni de editare foto și design grafic pentru acest client.

Obiectivele proiectului:

Clientul a dorit un site care să se adreseze atât clienților persoane fizice cât și afacerilor care au nevoie de servicii de topografie, geodezie și cadastru. S-a implementat un sistem de „Book a Call” prin calendly pentru o organizare mai eficientă a discuțiilor despre proiecte.

Obstacole:

Clientului ii lipsea experiența în domeniul ecommerce, lipsind însă și un wireframe adecvat cerințelor acestuia.

Miza proiectului:

Fiind un domeniu de specialitate, clienții fac parte din categoria de utilizatori atenți la detalii și care își doresc o experiență de navigare ușoară, în special pe mobil.

Rezultate obținute:

Noul site evidențiază în primul rând punctul forte al firmei, și anume serviciile de măsurători topografice realizate cu drona profesională. Fiind atuul lor, este important să îl prezentăm ca un punct forte și să putem informa utilizatorii despre toate beneficiile pe care le oferă o astfel de dronă.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Autor: ProjectMedia
Client: Roexpert CAD
Data: noiembrie 7, 2021