Web Design Latifa El Gamal

Produsul

Am colaborat cu antrenorul personal de fitness Latifa El Gamal pentru a dezvolta un site de prezentare dedicat serviciilor sale, inclusiv antrenamente personalizate, consultanță nutrițională și calculatorul BMI. Site-ul a fost creat pentru a prezenta aceste servicii în detaliu și pentru a oferi potențialilor clienți informații utile despre fitness și sănătate.

Durata Proiectului

Proiectul a avut o durată de 2 luni și a inclus dezvoltarea completă a site-ului, de la design la dezvoltare.

Problema

Latifa El Gamal dorea să prezinte în mod eficient serviciile sale de antrenament personal și consultanță nutrițională, dar nu avea o prezență online adecvată. Ea avea nevoie de un site web care să ofere informații detaliate și utile pentru potențialii clienți și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele legate de fitness și sănătate.

Scopul

Scopul acestui proiect a fost să creeze un site web atractiv și informativ care să prezinte în mod clar serviciile oferite de Latifa El Gamal și să ofere potențialilor clienți resurse valoroase pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a condiției fizice.

Rolul Nostru

În cadrul acestui proiect, am îndeplinit rolul de Designer și Dezvoltator UX. Responsabilitățile noastre au inclus:

  1. Crearea designului site-ului pentru o experiență de utilizare optimă.
  2. Dezvoltarea site-ului cu funcționalități de prezentare a serviciilor, articolelor despre fitness și calculatorului BMI.
  3. Asigurarea prezentării clare și accesibile a informațiilor despre antrenamente, nutriție și serviciile oferite.

Înțelegerea Utilizatorului

Cercetare Utilizator

Pentru a dezvolta un site eficient, am realizat cercetări pentru a înțelege nevoile și preferințele potențialilor clienți interesați de serviciile lui Latifa El Gamal. Am colectat informații despre:

Rezumat Utilizator

Publicul țintă al Latifa El Gamal era format din persoane care căutau soluții pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a condiției fizice, dar aveau nevoie de ghidare și informații relevante.

Punctul Dureros

Problema principală a utilizatorilor era dificultatea în a găsi informații utile și personalizate despre antrenamente, nutriție și metode de îmbunătățire a stării de sănătate.

Proiectare și Dezvoltare UX

Am dezvoltat un site web cu următoarele caracteristici:

  1. Pagina de Start Inspiratoare: Un design captivant care prezintă misiunea și serviciile lui Latifa El Gamal.
  2. Prezentare Detaliată a Serviciilor: Pagini dedicate fiecărui serviciu, cu descrieri, beneficii și modalități de contact.
  3. Articole Educaționale: Secțiune cu articole despre fitness, nutriție și sănătate.
  4. Calculator BMI: Funcționalitate care permite utilizatorilor să calculeze indicele lor de masă corporală.
  5. Formular de Contact și Programare: Modalități simple pentru clienți de a lua legătura și de a programa consultații.

Impactul

Site-ul dezvoltat a avut un impact semnificativ asupra promovării serviciilor lui Latifa El Gamal și a furnizat resurse utile pentru cei interesați de fitness și sănătate. Acest proiect a subliniat importanța unei prezentări profesionale și a unei experiențe de utilizare prietenoase pentru a atrage și a susține potențialii clienți în călătoria lor spre o viață mai sănătoasă. Am învățat că un site web bine conceput și dezvoltat poate servi drept instrument eficient de promovare și educație în domeniul fitness-ului și nutriției.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Programează un call cu noi


andrei talaba

Andrei Talabă

Founder JumpSports

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports. Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală. Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.

flo sanders

Flo Sander

CEO Hydra Ventures

We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.

132826744 3727089427370206 8316791784928534074 n

Aurelia Joldoș

Founder Roexpert CAD

Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!

164302812 10208784171637879 5545053207252821738 n

Alena Nicolaescu

Managing Partner AS Piscine

Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate.

client testimonial ez farming

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming - USA

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

client testimonial sauca

Gabriela Saucă

Avocat Senior "Saucă & Partners"

O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !

client testimonial corina

Corina Ciupagea

Avocat Senior "Ciupagea Law Office"

Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: Latifa El Gamal
Data: septembrie 30, 2023