Creare Pagini Web

Descoperă Secretele Creării unei Pagini Web de Succes!

Ți-ai dorit vreodată să ai o prezență puternică online? Haide să te însoțim în această călătorie de a construi o pagină web memorabilă.

Pasi Simpli pentru un Design Web Excepțional!

Fiecare detaliu contează. Află cum să combini estetica cu funcționalitatea pentru a atrage și a reține clienții pe site-ul tău.

Optimizare și Viteză – Secretele din Spatele unui Website Rapid!

Lumea digitală se mișcă rapid, la fel și site-ul tău ar trebui. Învăță trucurile pentru a-ți optimiza site-ul și a oferi vizitatorilor o experiență fluidă.

De la Zero la Erou Web: Transformă-ți Viziunea într-o Pagină Web!

Indiferent dacă ești începător sau avansat, îți oferim instrumentele și sfaturile necesare pentru a transforma ideea ta într-o prezență digitală de impact.

Securitate și Încredere – Construiește un Mediu Digital Sigur pentru Vizitatorii Tăi!

Securitatea online este esențială. Află cum să îți protejezi pagina web și vizitatorii săi de amenințările cibernetice.

Realizare Pagini Web

Ai investit timp și resurse, dar site-ul tău nu atrage vizitatorii sau vânzările sperate.

E normal să vrei ca investiția ta să se reflecte în rezultate tangibile. Poate te confrunți cu un timp mare de încărcare a paginii, un design neatractiv sau pur și simplu nu ajungi la publicul țintă. Toate acestea pot constitui bariere în obținerea succesului online.

Imaginează-ți să pierzi potențiali clienți zilnic, pentru că site-ul tău nu este optimizat sau nu oferă încredere.

Pierderea vizitatorilor echivalează cu pierderea de oportunități. Fiecare vizitator care părăsește site-ul din cauza unei experiențe nefavorabile este un potential client pierdut. Și aceasta nu este doar o problemă a momentului; un vizitator nemulțumit s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată.

Haide să identificăm împreună care sunt punctele slabe și să găsim soluții personalizate pentru nevoile tale.

Fiecare site web este unic și are nevoile sale. Poate ai nevoie de un design mai prietenos, de optimizarea conținutului sau de îmbunătățirea securității. O analiză atentă și personalizată îți poate oferi soluțiile potrivite pentru a aborda fiecare problemă în parte.

Imaginează-ți un site rapid, sigur și atractiv care convertește vizitatorii în clienți fideli.

Acesta este visul oricărui proprietar de site web. Un site care se încarcă rapid, care este securizat și care impresionează vizual, va reține vizitatorii și îi va transforma în clienți. Cu ajutorul potrivit, poți ajunge la această viziune și poți oferi o experiență digitală de top.

ProjectMedia Webdesign este o companie specializată în web design din Timișoara, România. Ne mândrim cu serviciile noastre profesionale de creare a paginilor web, oferind soluții de top pentru afaceri, pagini web de înaltă calitate, cu un nivel avansat de complexitate și un volum mare de conținut. Cu noi, crearea unui site profesionist devine o experiență rapidă și eficientă.

Platformele avansate dezvoltate de către echipa noastră de specialiști IT integrează numeroase tehnologii, precum PHP, Ajax, Html, JavaScript, XML și Html 5. Plus, acestea sunt complet administrabile de către clienți, datorită sistemelor CMS (content management system) pe care le implementăm.

Personalizarea este cuvântul de ordine la ProjectMedia. Serviciile noastre de design web se adaptează nevoilor tale, astfel încât fiecare aplicație web este construită de la bază, discutată împreună cu tine și îmbogățită cu funcționalități inovatoare.

Mai mult, aceste aplicații web avansate pot fi integrate cu diverse sisteme: case de marcat, sisteme de supraveghere, programe ERP, software-uri contabile, telefoane mobile și ecrane touchscreen.

Lucrăm pentru o varietate de clienți, de la Timișoara la nivel internațional, inclusiv în Uniunea Europeană și Australia. Oferim:

  • Creare pagini web de prezentare: soluții ideale pentru firmele mici și mijlocii.
  • Creare pagini web clasa business: orientate către instituții publice, universități, proiecte guvernamentale, mari corporații și orice entitate care dorește un proiect de anvergură (de exemplu, software de transport, sisteme de gestiune pentru hoteluri și restaurante).
  • Magazine online, portaluri, directoare și rețele sociale.
  • Creare pagini web avansate cu baze de date.

Indiferent de nevoile tale, ProjectMedia Webdesign este partenerul ideal în călătoria digitală.

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Studii de Caz Web Design

Hai să începem noul tău Site Web

Trimite-ne un email cu informații despre domeniul tău de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online şi unde vrei să te poziționezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliată pentru dezvoltarea site-ului tau web.
    Poți să ne suni

    Poți să ne scrii