Creare Magazin Online

Realizare eshop

Transformă-ți visul în realitate: deschide-ți magazinul online astăzi!

În era digitală, fiecare afacere are nevoie de o prezență online puternică. Fie că vrei să vinzi produse handmade sau ești un antreprenor ambitios, îți putem ajuta visul să devină realitate.

De ce să te limitezi la o piață locală? Ajunge la clienți din toată lumea!

Cu un magazin online, nu mai ești constrâns de locație. Ajunge la clienți din toate colțurile lumii și crește-ți afacerea la nivel global.

Știai că 70% din cumpărături se fac online? Nu rata trenul digital!

Clienții își doresc comoditate și accesibilitate. Asigură-te că afacerea ta este acolo unde sunt ei – online.

Te întrebi cum să începi? Noi suntem aici să te ghidăm!

Pas cu pas, de la idee la implementare, te sprijinim în construcția magazinului tău online perfect.

Cele mai des întâlnite probleme

Atunci când vrei să creezi un magazin online

Ai un produs minunat, dar nu știi cum să ajungi la un public mai larg?

Mulți antreprenori se confruntă cu provocarea de a se extinde în afara pieței locale. Mediul online oferă soluția perfectă.

Știai că neglijarea mediului online poate reduce semnificativ potențialul de vânzare?

Într-o lume din ce în ce mai conectată, clienții se așteaptă să te găsească online. Nu rata oportunitatea.

Există un mod simplu și eficient de a-ți deschide un magazin online.

Cu ajutorul nostru, procesul devine simplu și intuitiv. De la design la funcționalități, te avem acoperit.

Descoperă ultimele tendințe în design și funcționalități pentru magazinul tău online.

Tehnologia și designul sunt în continuă evoluție. Asigură-te că magazinul tău online este la curent cu noile trenduri.

Projectmedia Webdesign este o companie expertă în design web din Timișoara, România, având un portofoliu vast în domeniul creării de magazine online, site-uri eshop, implementări pentru plăți online cu cardul, precum și dezvoltarea de portaluri, rețele sociale, directoare web, site-uri de anunțuri, chat-uri online, bloguri și forumuri.

Crearea unui magazin online

Un eshop vă oferă posibilitatea de a adăuga produse organizate pe categorii și subcategorii, de a emite facturi proforme și online, de a efectua plăți prin intermedii precum PayPal, epayment, romcard și alții, și de a monitoriza comenzile și rapoartele legate de stocuri și vânzări. Un astfel de magazin vă permite să implementați și un sistem de marketing multinivel, unde utilizatorii pot beneficia de recompense în funcție de cumpărăturile făcute de membrii din rețeaua lor.

Eshop-urile pot fi integrate cu diverse softuri ERP precum WinMentor, SmartBil, SoftPro, Valeo Punch Out Catalog și multe altele, facilitând sincronizarea datelor, a partenerilor și a stocurilor.

În plus, platformele de e-commerce de top create de Projectmedia se pot conecta cu furnizori renumiți, precum Nod sau EDE Germania. Astfel, comenzile de pe site sunt procesate și salvate automat, făcând livrările mai eficiente.

Prin integrarea cu diverse firme de curierat, puteți genera AWB-uri pentru FanCourier, Cargus, DPD, DHL, TNT și, în cazul Sameday, puteți opta și pentru easy-box.

Prețuri pentru magazin online

Echipa Projectmedia este gata să vă asiste în crearea unui magazin online la prețuri competitive, oferind cel mai bun raport calitate-preț. Dacă vă doriți un site de top și profesionist, nu ezitați să cereți o ofertă de preț chiar aici.

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Studii de Caz Web Design

Hai să începem noul tău Site Web

Trimite-ne un email cu informații despre domeniul tău de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online şi unde vrei să te poziționezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliată pentru dezvoltarea site-ului tau web.
    Poți să ne suni

    Poți să ne scrii