Cele mai bune instrumente wireframe pentru web designeri în 2022
Web Design

Cele mai bune instrumente wireframe pentru web designeri în 2022

Web Design

Cele mai bune instrumente wireframe pentru web designeri în 2022

Puteți considera instrumentele wireframe drept elementul de bază al procesului de proiectare web. Aceste instrumente oferă clientului și echipei de designeri web o oportunitate de a-și face o idee despre caracteristicile și configurarea unui design web.

Scopul principal al desenului unui wireframe este de a îmbunătăți site-ul din punct de vedere estetic și stil. Folosind corect instrumentele wireframe, puteți vedea o vedere de ansamblu a aspectului web. Cu alte cuvinte, puteți planifica modul în care utilizatorul va procesa informațiile de pe site și va interacționa cu interfața cu software-ul wireframe.

cele mai bune unelte de wireframe pentru webi designer in 2022

Instrumente wireframe care fac diferența

Există sute de instrumente gratuite și plătite pe care le puteți folosi online, care vă pot consolida și îmbunătăți site-ul. Aici, puteți găsi cele mai bune și cele mai potrivite instrumente online wireframe enumerate mai jos.

Sketch

Sketch este un instrument destul de simplu pentru interfața de utilizare și design. Acest instrument se integrează cu alte instrumente de proiectare și, de asemenea, vă ajută să creați pluginuri de integrare.

Sketch vă oferă editare vectorială, operații boolean, precizii la nivel de pixel, șlefuiri și machete, constrângeri de redimensionare, operatori matematici, fonturi variabile și OpenType, fereastră de inserare, componente reutilizabile și multe altele. Are toate funcțiile din aplicația macOS și, de asemenea, o aplicație web pentru a vă face mai ușor să faceți cel mai bun lucru în fiecare etapă a procesului.

InVision

InVision este platforma pentru colaborarea incluzivă în proiectarea și dezvoltarea produselor digitale. Cu InVision, puteți adăuga imagini și forme de bază și puteți desena wireframe cu cursorul mouse-ului.

InVision este un instrument excelent pentru lucrul în echipă, deoarece este o aplicație cloud pe care mai mulți designeri și părți interesate se pot conecta și pot scrie în același timp. Va funcționa bine pentru designerii care doresc să colaboreze cu membrii echipei la o schiță inițială de tip wireframe sau să comenteze la wireframes mai rafinate.

Adobe XD

Adobe XD este un instrument de proiectare UI/UX all-in-one. Se remarcă ca o opțiune ușor de utilizat pentru proiecte de wireframing și design de interfață. Puteți face totul, de la wireframing până la prototipuri de bază cu Adobe XD. Puteți utiliza cu ușurință acest instrument profesional wireframe, fără a pierde prea mult timp încercând să învețe software-ul.

Adobe XD permite;

  • wireframe
  • mockup
  • prototipare în același fișier de proiectare

În acest fel, nu trebuie să integrați mai multe instrumente. Are prea multe funcții, cum ar fi instrumente de desen vectorial, editare în Photoshop, redimensionare receptivă, moduri de amestecare, aspect care ține cont de conținut, componente, transformări 3D și multe altele asemenea.

Figma

Figma este un program de design bazat pe web, potrivit pentru utilizare pe web, macOS, Windows, Linux care vă permite să lucrați cu colegii de echipă în același timp. Cu Figma, puteți crea cu ușurință și prototipați wireframe-urile și vă puteți testa design-urile cu utilizatorii cu un singur link.

Mai mult, Figma are multe caracteristici care permit desenarea liberă cu un instrument modern de creion care îmbină automat punctele, încorporând pluginuri pentru a vă accelera fluxul de lucru folosind biblioteci pentru a stoca, găsi și adăuga elemente noi.

UXPin

UXPin este un alt instrument puternic de prototipare și wireframing disponibil pe web, macOS și Windows. Cu UXPin, puteți face lucrări interactive de tip wireframe și prototip cu o bibliotecă încorporată de UI și elemente de design generale.

Cu acest instrument foarte puternic și avansat printre instrumentele wireframe, UXPin, puteți crea cadre wireframe lustruite, strălucitoare și clare. Avantajul unui wireframe de fidelitate mai mare este acela de a avea mai multă reglare fină a fluxului și funcționalității fără a petrece mult timp pentru a reproiecta componentele ecranului.

Balsamiq

Balsamiq este un instrument grozav de design pentru dezvoltatori, designeri și creativi. Vă permite să adăugați elemente la site-ul sau aplicația dvs. doar prin glisare și plasare, ceea ce ajută la prototiparea rapidă, precum și la transmiterea ideilor rapid și fără confuzie. Include unele comenzi pre-încorporate care economisesc timp, utilizate în mod obișnuit în wireframing.

Interfața lui Balsamiq se concentrează pe elementele de bază. Interfața și elementele sale imită un stil desenat manual pentru a sublinia conținutul și structura față de alte aspecte, făcându-l la îndemână pentru fiecare etapă a unei build. Sistemul de instruire al lui Balsamiq, Balsamiq Wireframing Academy, vă va scurta procesul de învățare și vă va ușura și accelera munca.

Mockplus

Mockplus este un instrument de proiectare complet pentru;

  • wireframe
  • prototipare interactivă
  • colaborări unificate
  • sisteme de proiectare scalabile

Cu structura sa bazată pe cloud, puteți avea și zeci de integrări.

Mockplus vă permite să adăugați note și documentație la fiecare element din design și să salvați ghidul de stil. Vă oferă spațiu pentru zona de proiect pentru a crea și salva documentația într-un editor de text. Puteți controla procesul de feedback de revizuire și vă puteți asigura că totul va merge bine atunci când creați wireframe.

Fluid UI

Dacă aveți nevoie de machete detaliate, puteți încerca un instrument de înaltă fidelitate pentru wireframing și prototipare, Fluid UI. Cu Fluid UI;

  • creați desene wireframe utilizând editorul online al Fluid UI, care include aproape toate caracteristicile actuale de design specifice pentru dispozitive mobile;
  • comutați între pagini făcând clic pe elementul de design pe care doriți,
  • distribuiți ușurință munca voastră cu echipa și obțineți feedback rapid,

Fluid UI are multe caracteristici pentru a vă îmbunătăți site-ul web, cum ar fi prototiparea rapidă, bibliotecile încorporate, încărcarea activelor existente, gesturile mouse-ului și tactile, adăugarea și rezolvarea comentariilor, clienți desktop instalabili și multe altele asemenea. Cu funcțiile sale avansate, Fluid UI vă va ajuta echipa să vă dezvolte site-ul în mod eficient.

Cacoo

Cacoo este un instrument de wireframing și diagramă creat pentru colaborare. Puteți urmări modificările pentru a revizui versiunile anterioare ale proiectelor și puteți integra programe și aplicații precum Microsoft Teams, Dropbox și Adobe Creative Cloud pentru lucrul în colaborare cu Cacoo.

Există mai mult de 20 de șabloane wireframe și forme de interfață de utilizare în Cacoo, inclusiv instrumentul ușor de utilizat pentru tragere și plasare wireframe. Prin comunicarea directă în wireframe cu funcții de comentarii și notificări, Cacoo permite editarea în timp real pe aceeași diagramă, astfel încât echipa ta să poată lucra împreună pe wireframe oriunde s-ar afla.

Lucidchart

Lucidchart este un instrument de colaborare vizuală care face desenarea diagramelor rapid și ușor. Puteți crea și edita cu ușurință diagrame online și offline. Când îl utilizați online, puteți experimenta colaborarea în timp real cu modificări care sunt imediat îmbinate și sincronizate.

Cu Lucidchart, puteți construi și partaja rapid wireframe și machete online. În timp ce designerii UX vor avea nevoie probabil de un instrument de wireframing mai sofisticat, Lucidchart este soluția perfectă pentru non-designeri. Cu ușurința sa de utilizare, puteți crea wireframes și machete lustruite prin dezvoltarea web și proiectarea UX.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

 

Call Now ButtonHai sa vorbim :)