9 pluginuri pentru WordPress de folosit în Web Design în 2022
Web Design

9 pluginuri pentru WordPress de folosit în Web Design în 2022

Web Design

9 pluginuri pentru WordPress de folosit în Web Design în 2022

O colecție de pluginuri WordPress populare și de calitate, care vor ușura procesul de dezvoltare a unui site web și pot deschide orizonturi noi în materie de web design.

WordPress este de departe platforma de site-uri web bine-apreciată de pe planetă. Adăugarea unei teme de calitate poate face dezvoltarea unui site web mai rapidă și mai ușoară, iar adăugarea unui plugin sau două va ușura adesea procesul de dezvoltare.

Pluginul potrivit poate contribui, de asemenea, cu o caracteristică sau o funcționalitate care trebuie să aibă un site web pentru a fi complet.

Pluginurile WordPress utile luate în ansamblu îndeplinesc într-adevăr o gamă largă de funcții, deoarece există peste 42.000 dintre ele din care să alegeți.

Este liniștitor să știi că există unul care poate rezolva o problemă cu care te-ai putea confrunta.

S-ar putea chiar să existe mai multe care ar putea face acest lucru, dar găsirea doar a unuia dintre cele mai bune pluginuri WordPress ar putea necesita o cantitate imensă de săpături.

În general, veți fi mai bine să lăsați experților să le găsească pe cele mai bune dintr-o anumită categorie. Printre cele mai bune pluginuri din mai multe categorii populare pe care le veți găsi aici.

1. Amelia

image 8

Amelia este un sistem automat de rezervare care poate urmări un număr nelimitat de rezervări pentru un număr nelimitat de clienți business. Poate face acest lucru în mai multe locații și de pe o singură platformă folosind un singur tablou de bord intuitiv.

Programele de lucru ale unui număr nelimitat de angajați pot fi, de asemenea, urmărite.

Site-ul WordPress alimentat parțial de acest plugin popular poate eficientiza complet operațiunile de rezervare ale unei companii.

 • Clienții pot face, modifica sau anula rezervări online 24/7
 • Clienții pot aranja întâlniri cu anumiți angajați
 • Clienții pot primi mementouri și urmăriri, pot fi notificați cu privire la evenimentele speciale sau sesiunile de învățare viitoare și pot efectua plăți online
 • De asemenea, compania poate programa evenimente și poate crea și vinde pachete de servicii
 • Formularele de rezervare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu marca companiei

Acest sistem automat de rezervare poate economisi mult timp și bani pentru companiile orientate spre servicii, cum ar fi spa-urile, centrele de sănătate și fitness, sălile de sport și centrele de antrenament.

2. wpDataTables

image 2

În comparație cu ceea ce sunt capabile acum pluginurile WordPress, wpDataTables este un cal de bătaie absolut. Este pe deplin capabil să creeze tabele și diagrame din cantități cu adevărat masive de date (citiți milioane de rânduri) în secunde, dacă nu în minute.

Acestea nu sunt nici tabele și diagrame comune. Ele pot fi ușor de făcut pentru a fi receptive, interactive și ușor de editat și de întreținut.

 • Datele cheie pot fi evidențiate, iar formatarea condiționată este folosită pentru a codifica datele de culoare pentru a face tabelele și diagramele mai lizibile și mai informative
 • wpDataTables poate lucra cu date din mai multe surse și în mai multe formate
 • Tabelele pot fi create manual din foi de calcul și din baze de date și pot fi create și din date MySQL în timp real
 • Pluginul wpDataTables este bogat în funcții de sortare și filtrare a datelor
 • wpDataTables are acces facil la bibliotecile HighCharts, Chart.js și Google Charts

3. LayerSlider

image 3

LayerSlider există de mai bine de un deceniu. Un plugin foarte căutat de la începuturi, a cunoscut o îmbunătățire continuă an de an, până la punctul în care a încetat să fie folosit doar pentru a crea slidere și a devenit un instrument de web design multifuncțional.

Lansarea recentă a LayerSlider 7 este cea mai mare actualizare de până acum și, din toate punctele de vedere, cea mai interesantă.

LayerSlider 7 dispune de un editor de proiecte complet reproiectat, cu care este o bucurie absolută să lucrezi și care oferă utilizatorilor săi puterea de a proiecta aproape orice

Ferestrele pop-up care au capacități extinse de animație pot fi folosite pentru a afișa mesaje sau reclame cu efecte speciale nemaivăzute înainte

Biblioteca de șabloane realizate profesional a LayerSlider, în continuă creștere și îmbunătățire, poate fi un punct de plecare ideal pentru proiectele voastre.

Una peste alta, acesta este un plugin care merită o privire mai atentă. 

4. Slider Revolution

image 9

Slider Revolution este un plugin WordPress versatil conceput pentru a-i ajuta pe web designeri să adauge factori WOW pe site-urile lor web – și să-și WOW clienții în acest proces.

Slider Revolution se adresează cerințelor actuale de design web exigente.

Pachetul include peste 25 de suplimente și peste 200 de site-uri web și șabloane de glisare care sunt concepute pentru a impresiona orice utilizator.

Slider Revolution poate importa conținut dinamic de pe web.

Clienții se pot aștepta la asistență individuală.

5. Essential Grid

image 10

O galerie poate fi mai mult decât alte două pagini de pe un site web. Galeriile uluitoare create folosind Essential Grid vor injecta viață într-un site web altfel lipsit de aventuri.

Essential Grid vă permite să vă afișați produsele unice, videoclipurile uimitoare și portofoliile atrăgătoare.

Există o varietate de aspecte ale ecranului din care puteți alege, împreună cu posibilitatea de a ajusta rândurile, coloanele și spațiile.

Poate că este timpul să dai o lovitură în braț site-urilor tale!

6. The Dock

image 4

Designerii web, și în special cei care sunt începători în utilizarea WordPress, găsesc crearea de site-uri mult mai ușoară atunci când folosesc o temă de site, dar având puțină sau deloc experiență de codare cred că ar fi imposibil să-și creeze propria temă.

TheDock schimbă asta. Editorul său vizual rulează ca un plugin și scrie codul pentru tine.

Temele create de TheDock sunt întotdeauna responsive.

Designul, aspectul și chiar arhitectura temei pot fi editate fără a scrie o singură linie de cod.

7. Heroic Inbox

image 5

Creați site-ul web al companiei voastre folosind pluginul Heroic Inbox și vă puteți gestiona toate e-mailurile de afaceri în căsuțele de e-mail partajate.

Nu este necesară nicio platformă terță, deoarece totul poate fi gestionat de pe site-ul web al companiei.

Comunicările anterioare cu clienții pot fi afișate pe o bară laterală în timpul dialogurilor client-afacere.

Inbox eroic urmărește valorile cheie ale performanței departamentelor și a echipei.

8. Tablesome

image 11

Tablesome este un plugin avansat pentru tabele de date care oferă designerilor web posibilitatea de a construi rapid tabele pentru a le încorpora în paginile și postările lor.

Tabelele pot stoca trimiterile de formulare din Formularul de contact 7 (CFDB).

Intrările de formular stocate pot fi editate, șterse, exportate și afișate pe postările WordPress sau pe pagini.

Datele din tabel cu informații de contact pot fi folosite pentru a trimite e-mailuri folosind serviciile SMTP.

9. Worldlift

image 12

WordLift îi ajută pe designerii web să optimizeze capacitățile motorului de căutare a site-urilor web, permițându-le să creeze un Knowledge Graph personalizat, bazat pe AI.

Designerii pot folosi apoi acest Knowledge Graph pentru a: –

 • construi expertiza, încrederea și autoritatea site-urilor lor web
 • ajuta Google să înțeleagă conținutul site-urilor lor
 • ajuta vizitatorii site-ului web să descopere conținut care acum îi va menține implicați

WordLift servește și ca partener de cunoștințe și instruire SEO pentru utilizatorii săi.

Pluginurile esențiale pentru WordPress pot oferi servicii vitale designerilor și proprietarilor de site-uri web. Știm cu toții că pe piață există un număr atât de mare de pluginuri WordPress grozave.

S-ar putea presupune în mod corect că ar exista cel puțin unul care ar putea rezolva orice problemă de design sau de afaceri care ar putea apărea.

Chiar dacă acest lucru ar fi adevărat, găsirea celui potrivit ar putea necesita o cantitate imensă de căutare și comparare.

Cea mai bună abordare este să lăsați experților să găsească unul dintre cele mai bune pluginuri WordPress pentru a rezolva anumite probleme. Exact asta oferă această postare.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)