5 Sfaturi pentru a contracta agenția de web design potrivită în Timișoara
Web Design

5 Sfaturi pentru a contracta agenția de web design potrivită în Timișoara

Web Design

5 Sfaturi pentru a contracta agenția de web design potrivită în Timișoara

În zilele noastre, există o abundență de agenții de dezvoltare web, care oferă servicii de la briefing până la desgin web și dezvoltare. Cu o cerere din ce în ce mai mare pentru soluții digitale, nu este de mirare că atât de multe companii se aventurează în acest domeniu.

Dar cu atâta alegere, de unde știi ce agenție de web design din Timișoara să alegi?

Screenshot 2022 08 11 at 10.05.01Alegerea unui partener de dezvoltare web de încredere, care poate oferi lucrări de calitate superioară, nu este ușoară, dar este esențial să alegi cu atenție. La urma urmei, cu site-ul potrivit pentru nevoile tale, afacerea ta poate ajunge, atrage și converti un public mai larg, economisind în același timp bani și timp pe termen lung.

Importanța investiției în tehnologie nu poate fi exagerată.

Acest lucru este valabil mai ales pentru întreprinderile mici care doresc să se extindă – este esențial să îți pui la punct infrastructura înainte ca afacerea ta să-și depășească capacitățile tehnologice actuale.

Pentru a preveni durerile de cap și a te pune pe drumul cel bun, iată câteva sfaturi de la noi despre cum să contractezi agenția de web design potrivită în Timișoara, indiferent de nevoile afacerii tale.

Cunoaște-ți obiectivele de afaceri și publicul țintă

Înainte de a te gândi la ce agenție de web design în Timișoara să abordezi, trebuie să subliniezi de ce ai nevoie de o prezență online în primul rând și cum se încadrează aceasta în obiectivele tale de afaceri.

De asemenea, ar trebui să poți defini cu precizie publicul țintă: cine sunt, unde sunt, ce vor, de ce au nevoie și unde în altă parte îl caută.

Acest lucru îți va oferi o idee mai bună despre ceea ce doriți să obțină site-ul tau și ce fel de design web ar funcționa cel mai bine pentru afacerea ta.

Dacă întâmpini probleme în a vă afla obiectivele și publicul, iată câteva întrebări pe care să ți le pui. De ce am nevoie de o prezență digitală? Care sunt obiectivele mele de afaceri? Cine este publicul meu țintă? Cum le pot răspunde cu o soluție digitală?

Începe cu un plan

Dacă contractezi o agenție de web design în Timișoara pentru a îți dezvolta un nou site web sau aplicație, este important să ai un plan concret înainte de a începe proiectul. Asigură-te că sții clar ce dorești de la soluția digitală.

Definește toate lucrurile pe care dorești să le realizezi, începând cu obiectivul principal și lucrând înapoi – următoarea prioritate, alte cerințe și așa mai departe. Acest lucru te va ajuta să îți faci o idee mai bună asupra funcționalității platformei, a caracteristicilor pe care dorești să le conțină și a acțiunilor pe care dorești să le activeze (de exemplu, distribuirea unui articol cu ​​un prieten, sincronizarea cu feedul de rețele sociale, permisiuni de trimitere de  formulare, etc.)

Această etapă de planificare te va ajuta, de asemenea, să economisești timp și bani, oferind agenției o idee clară despre ceea ce lucrează, astfel încât să poată începe. Cu cât furnizezi mai multe informații, cu atât agenției îi este mai ușor să vină cu un produs livrabil.

Desigur, multe agenții de dezvoltare web din Timișoara vor trece printr-o etapă de planificare împreună cu tine, dar este util și rentabil  dacă ai deja propriul plan sau listă de obiective gata să le aduci în discuție.

Nu uita să implici și oamenii interni, astfel încât aceștia să fie conștienți de orice modificări (în special personalul care interacționează cu clienții) și să poată, de asemenea, să propună orice idei ieșite din cutie pe care este posibil să nu le fi luat în considerare tu.

5 Sfaturi pentru a contracta agenția de web design potrivită4Găsește platforma potrivită

Aici decizi ce tip de platformă dorești să folosești. Ai câteva opțiuni aici: construiești un site web personalizat, alegi o soluție găzduită sau folosești un CMS (sistem de gestionare a conținutului) precum WordPress, Squarespace sau Magento.

De asemenea, ai putea să cauți să contractezi o agenție de web design pentru a construi un CMS personalizat (custom).

Aceasta este o opțiune excelentă dacă vrei o soluție complet personalizată, care să îți satisfacă fiecare nevoie. De asemenea, poți găsi o agenție care oferă atât servicii de design, cât și de dezvoltare. În acest fel, nu trebuie să contractezi mai multe agenții, ceea îți va economisi timp, bani și mult stres.

Contractarea unei echipe de design și dezvoltare

Ai găsit câteva agenții cu care ești interesat să lucrezi. Acum, este timpul să trecem la următorul pas: ce agenție să alegi. Începe prin a solicita o propunere de la fiecare agenție și pune-le întrebări – nu putem sublinia suficient acest lucru! Asigură-te că îi întrebi despre tipurile de tehnologii pe care le folosesc, despre procesul lor de design și despre experiența lor de lucru cu companii ca a ta.

Ce au făcut ei pentru alți clienți care se potrivesc cu ceea ce este în planul tău? Studiile de caz sunt deosebit de utile, deoarece este posibil să vezi funcții pe site-urile sau aplicațiile altor clienți pe care le-ați dori pentru tine. Întrebările sunt incredibil de importante aici.

5 Sfaturi pentru a contracta agenția de web design potrivită3Acest lucru ne aduce la…

Pune aceste întrebări

O agenție de dezvoltare web cu experiență nu va avea probleme să răspundă la întrebări sau să îți alunge temerile. Iată mai multe întrebări pe care va trebui să le adresezi agențiilor cu care ai dori să colaborezi, pentru a te asigura că oferta lor îndeplinește toate punctele cheie din proiect.

Întrebă-i despre modelul lor de bugetare și ce valoare aduc serviciile lor.

Când compari propunerile de la diferite agenții, asigură-te de următoarele: Ce servicii oferă acestea? Câți membri ai echipei lucrează la proiect? Care sunt tarifele lor? Care sunt termenele lor estimate? Cum calculează ei aceste termene și cum se asigură că le respectă?

Pentru bugetul tău, vor avea mai mulți oameni care lucrează într-o perioadă mai scurtă de timp sau mai puțini oameni cu un proiect mai lung? Cum este procesul lor? Există o persoană care conduce proiectul de partea ei pentru a-i menține pe toți pe drumul cel bun?

Când vine vorba de oameni, asigură-te că te simțiți confortabil cu oamenii care lucrează la proiect. Acest lucru este important în special dacă lucrezi cu o echipă de la distanță, deoarece va trebui să poți comunica cu ea eficient. Este și mai critic dacă echipa de la distanță lucrează dintr-un alt fus orar.

Găsirea agenției de dezvoltare web potrivite: pe scurt

După cum poți vedea, contractarea agenției de web design în Timișoara potrivită poate fi o sarcină descurajantă – sunt multe de luat în considerare. Este important să îți faci cercetările, să te asiguri că obții răspunsuri clare la fiecare dintre întrebările tale și să găsești un partener de încredere cu care poți lucra.

O agenție de renume va avea experiență în lucrul cu clienții din industria ta.

Ar trebui să îți poată oferi un plan detaliat pentru succes și reperele pe care le vor atinge pentru a ajunge acolo. Și, mai presus de orice altceva, ar trebui să te inspire și să nu te restricționeze niciodată – este site-ul tău, așa că ar trebui să fie exact așa cum dorești să fie, în limitele bugetului și calendarului tău.

Vrei să faci din ProjectMedia agenția ta de dezvoltare și design web? Citeștei mai departe pentru a vedea cum ProjectMedia îți poate oferi un site web sau o aplicație pentru a vă pregăti pentru succesul în afaceri.

5 Sfaturi pentru a contracta agenția de web design potrivită2Dezvoltare și design web la ProjectMedia

La ProjectMedia, credem că site-ul tău nu numai că trebuie să funcționeze perfect, ci și că ar trebui să te facă mândru. Site-ul tău este o extensie a cine ești pe web. Dacă dorești să ai un impact instantaneu, precum și să construiești o relație pe termen lung cu publicul țintă, site-ul trebuie să fie la punct.

Atunci când dezvoltăm site-uri web pentru clienții noștri, optmizăm în mod constant.

Iar cel mai important moment pentru succesul unui site web este după lansare: acesta este momentul pentru a vedea cum funcționează, cum interacționează utilizatorii cu el și ce să remediem, să adăugăm sau să optimizăm. De la animații la butoane și texte până la probleme tehnice de performanță, echipa noastră de experți în design și dezvoltare web va fi acolo.

Un site web optimizat înseamnă mai multe conversii, mai mulți clienți potențiali, performanță sporită și decizii de afaceri mai bune (adică îți crești și te lansezi în alte țări). Acest lucru necesită defalcarea fiecărui element, testarea A/B, optimizarea UX și multe altele.

De asemenea, funcționează pe orice platformă. Fie că este vorba despre WordPress sau Webflow, o platformă de comerț electronic sau un site web complet personalizat, am făcut-o înainte, iar rezultatele au fost deloc stelare.

Programează un call cu noi


eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.