Project Media pune cei 15 ani de experiență ca agenție Web Design Timișoara la dispoziția ta

Având o experiență de 15 ani în web design, Project Media din Sibiu îți pune la dispoziție competențele și cunoștințele acumulate pentru a-ți îmbunătăți prezența online. Într-o eră în care mediul digital nu mai este un atu adițional, ci o cerință esențială, noi suntem partenerul de încredere de care ai nevoie.

O prezență eficientă online, în concordanță cu calitatea serviciilor sau produselor pe care le oferi, se poate realiza numai printr-un website profesional, conceput pentru a se adapta specificului afacerii tale. Acesta este domeniul în care se distinge echipa noastră de web design din Sibiu, Project Media.

Cu un portofoliu bogat de clienți mulțumiți, nu doar că respectăm criteriile fundamentale pentru un website de succes, dar ne mândrim cu faptul că reușim constant să ne depășim așteptările. Prin urmare, pentru o prezență online impecabilă, optează pentru experiența și profesionalismul echipei de web design Project Media din Sibiu.

Planificare Structură Site

După ce îți înțelegem perfect nevoile și exigențele, pregătim structura viitorului tău site.

UI/UX Design

Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată modern și atrăgător, ci și oferă utilizatorului o experiență excelentă.

Strategie de conținut

Conținutul original va fi aranjat pe site astfel încât să asigure o experiență de navigare plăcută.

Design Grafic

Echipa noastră ține pasul cu inovațiile din domeniu și implementează ilustrații profesionale pentru serviciile/produsele tale, care să determine utilizatorul să facă achiziții.

SEO Friendly

Ne asigurăm că site-ul tău este SEO-friendly pentru a da randament în campaniile complexe pe care le pregătim ulterior.

Social Media

Pentru a oferi încredere clienților, site-ul tău va fi conectat cu rețelele sociale ce îți reprezintă brandul.

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Website-ul tău reprezintă punctul tău de contact virtual cu potențialul client, iar noi, echipa Project Media Sibiu, îți asigurăm că parteneriatul cu noi îți va oferi rezultatele vizate:

Website-ul tău va fi o replică fidelă a imaginii tale offline, transformându-se într-o extensie virtuală a brandului tău; Te vei bucura de un design modern, în perfectă concordanță cu standardele și tendințele curente din piață; Vei avea parte de o colaborare fundamentată pe transparență și dedicare, scopul nostru fiind de a-ți furniza un produs final ce excellează din toate punctele de vedere.

În procesul de creare a website-ului tău, echipa Project Media Sibiu va lucra îndeaproape cu tine, asigurându-se că viziunea ta este transpusă corect în mediul virtual. Îți vom propune diverse opțiuni, stabilind împreună direcția estetică adecvată.

După ce am definit împreună aspectul site-ului, ne vom focaliza pe implementarea unui sistem de management de conținut eficient. Următorul pas va fi elaborarea unei strategii de Optimizare SEO Sibiu și/sau marketing online eficient.

Pentru un web design de excepție, apelează cu încredere la specialiștii de la Project Media Sibiu!

Studii de Caz Web Design

Hai să începem noul tău Site Web

Trimite-ne un email cu informații despre domeniul tău de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online şi unde vrei să te poziționezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliată pentru dezvoltarea site-ului tau web.
  Ce implică un proiect de web design?

  Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

  Cât costă un site web?

  Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

  Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

  Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

  De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

  Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

  Poți să ne suni

  Poți să ne scrii