Trei idei preconcepute despre marketing-ul prin e-mail
Marketing

Trei idei preconcepute despre marketing-ul prin e-mail

Marketing

Trei idei preconcepute despre marketing-ul prin e-mail

Trei idei preconcepute despre marketing ul prin e mail

De ce este e-mail marketing-ul văzut cu ochi răi?

E-mail marketing-ul este una dintre tehnicile cele mai abordate de inbound marketing, fiind de asemenea, raportat la conținut. Deși poate părea greu de crezut, această metodă este tot mai recomandată de către agențiile de marketing online, dar, cu toate acestea, ca orice metodă mult lăudată, aceasta a avut parte și de multe mituri care au făcut ca antreprenorii să devină din ce în ce mai confuzi. De aceea, în articolul de astăzi vom ilustra trei idei preconcepute despre e-mail marketing, astfel încât să vă puteți forma o opinie cu privire la impactul acestuia asupra unui business, indiferent de cât de mare este.

Utilizarea semnelor de punctuație în mod repetitiv va atrage clientul

Cu toții ne dorim să atragem atenția publicului, să îl motivăm să ne încerce produsele sau serviciile, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să agresăm respectivele persoane cu mesaje sufocante, mult prea artificiale. După cum am spus și în introducerea acestui articol, e-mail marketing-ul este o tehnică reprezentativă pentru inbound marketing, așadar, toate aceste metode au rolul de a converti utilizatorii în potențiali clienți, prin metode simple, deloc agresive. Iar un e-mail plin de semne de punctuație repetitive, cum este cazul semnului exclamării, nu face decât să depășim barierele unui inbound marketing de calitate, așa cum ne dorim. Așadar, dacă doriți să transmiteți un anumit mesaj unui utilizator, sugestia noastră este să impresionați printr-un conținut de calitate, informativ și convingător. Cu siguranță îi veți câștiga încrederea mult mai ușor!

Dacă trimiteți multe e-mail-uri veți pierde utilizatorii

Aici este vorba de acea frecvență a e-mail-urilor, care, de multe ori, este depășite de mulți antreprenori. Într-adevăr, dacă este să judecăm pe o parte, frecvența e-mail-urilor nu ar trebui ă fie una deloc sufocantă, aceasta având rolul de a menține permanent la curent utilizatorul cu privire la modificările din cadrul site-ului dumneavoastră. Cu toate acestea, nici să trimiteți un e-mail pe lună nu este cea mai bună sugestie. În acest caz, suntem de părere că echilibrul este cel care contează, acesta menținându-vă activ în viața publicului dumneavoastră.

Este bine să ai mulți abonați

De cele mai multe ori, din dorința de a avea cât mai mulți abonați la site-ul nostru, uităm adevăratul scop pentru care aceștia au făcut-o. Până la urmă, degeaba aveți 100 de abonați, dacă nu vă urmăresc activitatea decât maximum 10 persoane. Restul de 90 este echivalent cu 0. Așadar, dacă vă doriți un număr mare de urmăritori, vă sugerăm să vă axați pe impactul acestora asupra afacerii și modul în care aceștia relaționează cu dumneavoastră. Este mult mai important!

Iar la final, pentru că e-mail marketing-ul este un subiect foarte amplu, greu de ilustrat în doar câteva cuvinte, firma SEO Project Media vă stă permanent la dispoziție. Pe lângă numeroasele servicii puse la dispoziția clienților (pe care trebuie să le încercați), echipa este mereu dornică să vă ofere informații actualizate, demne de o afacere de succes.

Ai nevoie de ajutor in marketing online?

Te putem ajuta sa iti pozitionezi afacerea in online astfel incat sa obtii cat mai multe vanzari si lead-uri.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)