Solutii Web Design Timisoara

Solutii Web Design Timisoara

Solutii optime de Web Design pentru afacerea ta

Daca ati incercat vreodata sa administrati un website sau v-ati dorit sa aveti la dispozitie o echipa care sa va ajute sa gasiti solutii in domeniul de web design in Timisoara, cu siguranta stiti cat de dificil este acest lucru.
Project Media va ofera solutii de web design in Timisoara, rapide si accesibile !

Firma noastra de web design nu doar ca va ofera posibilitatea crearii unui web site propriu, insa va ofera si servicii de web design variate, de la crearea de bannere animate, la pagini de text, galerii foto sau crearea web site-ului in limba romana si engleza, simetric. Toate informatiile pe care le va contine web site-ul dumneavoastra vor fi menite sa indrume utilizatorul, sa il ajute in formarea unei prime impresii despre afacerea dumneavoastra si sa va reprezinte firma intr-un mod pozitiv si clar.

Ce implica un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat un niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltarii unui site web este structurarea informatiei astfel incat utilizatorul sa obtina o experienta de navigare cat mai placuta. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiente de navigare si servicii de web design care vand.

Cat costa un site web?

Preturile depind de complexitatea proiectelor, dar pentru a va putea face o idee generala, un exemplu simplu ar fi urmatorul; Un site de prezentare facut la nivel profesional incepe de la 600Euro si poate ajunge si la 2000 Euro in functie de specificatiile lui.

Ce am nevoie pentru un site web?

In primul rand trebuie sa va definiti publicul tina. Acest lucru este crucial in dezvoltarea unui site. Trebuie sa stiti cui se adreseaza site-ul. Dupa aceea aveti nevoie de un nume de domeniu usor de tinut minte. Dupa ce aveti cele doua, urmatorul pas este structura de meniu si structura informatiilor care vin pe site.

Care este diferenta dintre un site WordPress si unul Custom?

Cel mai simplu exemplu este faptul ca platforma WordPress este o platforma open source care detine o multitudine de plugin-uri utile pentru multe site-uri, lucru care face ca site-urile WordPress sa fie mai usor de modificat. Platformele custom sunt limitate la structura initiala discutata cu agentia, iar in cazul in care sunt necesare alte modificari, acestea pot deveni costisitoare cat timp si buget.

Call Now ButtonSuna Acum