Web Design

Shopping Online, Accesibil sau Nu?

Optimizare SEO | Web Design eCommerce

Dezvoltarea magazinelor online in ultimii ani

Traim in secolul vitezei, cand totul pare ca se misca mult mai repede decat putem noi sa asimilam si cand in fiecare zi apare o noua inventie, o inovatie care este pregatita sa ne schimbe viata in mai bine sau care sa ne modifice in mod total perceptiile si ideile pe care le aveam inainte.
Daca pentru generatiile mai tinere mediul online face parte din viata de zi cu zi si nimic nu este posibil fara internet, nimic nu se intampla fara a fi postat pe Instagram sau Facebook, pentru marea majoritate a oamenilor mediul acesta reprezinta un mister greu de patruns si greu de asimilat ca fiind o inovatie menita sa le schimbe viata in bine.

De ce exista insa aceasta discrepanta intre generatii ? Aceasta nu tine in niciun caz de conceptii sau de preceptia asupra vietii de zi cu zi, asa cum se poate spune ca se intampla in privinta altor chestiuni de zi cu zi. Si daca nu, revine intrebarea arzatoare : ce anume se intampla si de ce nu se poate rezolva problema ?
Aici este de fapt cea mai greu de rezolvat parte a situatiei : identificarea problemei. Din acest punct de vedere ne putem gandi care este de fapt situatia , si anume accesibilitatea mediului online. Daca tinerii din ziua de azi pot sa acceseze foarte usor orice site sau orice aplicatie de pe telefonul mobil, pentru cneva care face parte din generatia mai veche este considerabil mai greu sa faca acest lucru.

De obicei aplicatiile de shopping sau magazinele online sunt foarte user-friendly, insa acest aspect trebuie avut in considerare cu atat mai mult daca magazinul online despre care vorbim are ca public tinta adultii si nu in aceeasi masura tinerii sub 30 de ani. Magazinele online din ziua de azi pot fi bazate pe vanzarea a mult mai multor tipuri de articole decat erau de exemplu acum 5 ani.
Daca acum cativa ani acestea vindeau doar articole vestimentare sau componente de calculatoare, azi acestea s-au re-branduit si au inceput sa vanda produse care mai de care mai variate, de la produse industriale la agricole si asa mai departe.

Prin urmare, ce este de facut ?
O abordare practica in crearea unui magazin online este prima solutie care ar trebui aplicata de catre toti comerciantii care intentioneaza sa isi deschida sau care au deja deschis un magazin online. Cateva elemente care ar trebui sa fie incorporate intr-un astfel de magazin online ar trebui sa fie :
– un design clasic, simplu, al site-ului de prezentare sau al magazinului online;
– accesibilitatea magazinului online in cauza, care sa fie usor de utilizat de catre oricine;
– o platforma de plata usor de utilizat si care sa fie rapida, s.a.m.d.

Din aceasta cauza este foarte important ca magazinul online al afacerii dumneavoastra sa fie unul bine pus la punct, reprezentativ pentru punctul de vedere pe care doriti sa il prezentati in spatiul online, dar si care sa fie prietenos in interactiunea cu utilizatorii. Pentru a va asigura ca toate aceste cerinte sunt indeplinite , trebui sa apelati la specialisti care sa poata pune la punct un site de prezentare sau un magazin online care sa fie executat profesionist si cu mare atentie la detalii, pentru ca acestea fac diferenta.

Ai nevoie de un site web?

Te putem ajuta sa-ti dezvolti imaginea online prin crearea unui site web destinat conversiilor si cresterii vanzarilor. Trimite-ne un mail pe [email protected] si muta-ti afacerea in online.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)