Sfaturi pentru a obține recomandări de la public
Marketing

Sfaturi pentru a obține recomandări de la public

Marketing

Sfaturi pentru a obține recomandări de la public

Sfaturi pentru a obține recomandări de la public

3 metode de a obține feedback de la clienți

Recomandările din partea publicului sunt indispensabile pentru a câștiga încrederea și altor persoane. Fie că vorbim de o companie SEO din Timișoara, fie că vorbim de un magazin online, o recomandare pozitivă venită din partea unui client poate face adevărate minuni cu traficul site-ului. Astfel, pentru că ați aflat deja cât de importante sunt aceste recenzii, în articolul de astăzi vă vom furniza câteva sfaturi care sperăm să vă ajute în obținerea de recenzii pozitive din partea publicului. Deși poate părea inițial un procedeu destul de dificil, specialiștii în SEO din Timișoara ne menționează faptul că lucrurile nu stau deloc așa. Haideți să vedem împreună ce putem face!

Telefonul și e-mailul – soluția pentru noi clienți

Dacă ați câștigat deja încrederea unei persoane cu ajutorul produselor pe care le comercializați, atunci putem spune că jumătate din muncă este deja efectuată. Acum, tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu prietenii sau colegii persoanei respective, astfel încât și aceștia să afle mai multe informații cu privire la afacerea dumneavoastră. Cu toții avem cel puțin un prieten, nu-i așa? De ce să nu profităm de acest lucru? Aflați mai multe date de contact ale prietenilor și trimiteți-le e-mailuri sau mesaje în care să vă prezentați puțin business-ul.

Rețele sociale

Rețelele de socializare sunt metoda cea mai la îndemână atunci când vine vorba de a vă adresa publicului dumneavoastră. Cu toate acestea, este foarte important să vă adresați publicului care se potrivește cu afacerea pusă la dispoziție, tocmai pentru a avea parte de rezultate într-un timp util. În plus, se știe deja că cea mai mare parte a populației are cel puțin un cont de Facebook, deci, de ce să nu folosim acest lucru în folosul nostru? Cu o simplă distribuire, sunt șanse foarte mari să strângeți zeci de clienți.

Panouri

Deși este o variantă mai costisitoare, nici panourile adiționale nu trebuie uitate. Dacă ne referim la cele fizice, atunci da, va trebui să investiți o mică sumă de bani, însă vă asigurăm că rezultatul final va merita din plin. De asemenea, puteți opta și pentru panourile online, pe care să le distribuiți pe rețelele de socializare sau să le trimiteți clienților pe e-mail. Indiferent de varianta aleasă, nu uitați sub nicio formă să optați pentru variante cât mai colorate, căci acestea sunt cele care atrag cel mai bine atenția publicului. În plus, menționați toate datele de contact de care are nevoie o persoană ce dorește să vă contacteze, pentru a nu se crea dificultăți.

Acum că v-am menționat câteva metode deloc costisitoare pentru a vă promova, pentru început afacerea, nu mai rămâne decât să le puneți în aplicare. Formulate și adresate publicului potrivit, cu siguranță veți reuși să faceți o primă impresie bună și, ușor, ușor să vă dezvoltați micul business. Totodată, înainte de a începe, nu uitați să aruncați o privire și asupra site-ului. Și acesta trebuie să ofere o experiență plăcută fiecărui utilizator, indiferent de locație sau moment al zilei!

Te putem ajuta sa iti pozitionezi afacerea in online astfel incat sa obtii cat mai multe vanzari si lead-uri.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)