Serviciile de Optimizare SEO – calea către succes (actualizat)
SEO

Serviciile de Optimizare SEO – calea către succes (actualizat)

SEO

Serviciile de Optimizare SEO – calea către succes (actualizat)

Optimizare SEO Timisoara

Optimizare SEO la prețuri accesibile

Optimizarea SEO devine din ce în ce mai importantă în mediul online, tocmai datorită concurenței ce este în plin proces de dezvoltare. Firmele au înțeles ce impact are o prezență online asupra publicului-țintă, tocmai de aceea, foarte multe dintre acestea au renunțat la promovarea cu ajutorul bannere-lor și s-au orientat către optimizarea SEO. O campanie SEO de calitate, realizată de către o firmă profesionistă îți va aduce toată publicitatea și reclama de care ai nevoie, pentru ca afacerea ta să devină și mai prosperă.

Optimizarea SEO îți poate transforma afacerea

Apelând la o agenție de marketing online care are experiență în domeniu, este foarte ușor ca afacerea ta să devină mult mai vizibilă în mediul online. Deși la prima vedere poate părea un proces destul de simplu, ce nu necesită prea multă experiență, promovarea în online este un proces de lungă durată, care implică mulți pași bine definiți, ce trebuie respectați cu strictețe. De asemenea, apelând la o echipă profesionistă, te vei asigura de faptul că totul va merge perfect, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Astfel, tu te poți focusa pe alte lucruri importante din cadrul afacerii tale, care să te conducă spre succes!

Mediul online – locul în care poți ajunge la publicul vizat

Chiar dacă poți fi tentat să te promovezi în mediul fizic, mai ales dacă firma ta are un sediu fizic și își desfășoară activitatea astfel, nu ar trebui să lași pe plan secund mediul online. Împărțirea de pliante pe stradă nu mai este deloc o activitate productivă afacerii tale, mai ales că, la momentul actual, publicul este tentat să obțină informații din mediul online, inserând câțiva termeni de căutare. Așadar, chiar dacă business-ul tău își desfășoară activitatea în mediul fizic, nu uita să acorzi atenție și mediului online pentru a te promova.

Vizibilitatea în online presupune efort

Deoarece tot mai multe companii aleg să se promoveze in mediul online pentru a ajunge mult mai ușor la publicul țintă, crearea unei prezențe online este tot mai dificilă, tocmai pentru că website-ul tău se poate pierde printre alte site-uri asemănătoare. Astfel, nu uita să apelezi și la rețelele de socializare, precum Facebook sau Twitter, unde își poți promova foarte ușor afacerea și poți interacționa mai ușor cu publicul tău. Însă, nu uita nici de website-ul afacerii tale; și acesta trebuie să arate impecabil și să funcționeze ca atare de pe orice dispozitiv.

Campania de promovare îți poate crește afacerea

Campaniile de promovare au devenit în ziua de astăzi o necesitate, pentru a putea să îți creezi o prezență în mediul online. De asemenea, cu ajutorul unei campanii de promovare bine realizată, motoarele de căutare vor indexa website-ul, pentru ca acesta să ajungă la un public cât mai numeros posibil. Însă, nu uita că o campanie de promovare necesită mult timp, dar și rezultatele se vor vedea pe termen lung. Mediul online oferă numeroase avantaje business-urilor, tocmai de aceea, trebuie să profiți și tu de acestea cât mai repede posibil!

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)