Optimizare SEO Timisoara

Firma Optimizare SEO Timisoara

In conformitate cu un sondaj facut de Google, pana in Decembrie 2011 pe internet sunt aproximativ 273,301,440 de web site-uri active. Destul de multe am spune. Majoritatea dintre ele sunt cum se spune web site-uri moarte. Adica au fost facute cu un singur scop; sa fie. Nu au suferit nici o modificare din momentul in care au fost facute pana in present. O alta parte din ele sufera modificari si schimbari de continut dar nu obtin o pozitie favorabila in motoarele de cautare din cauza faptului ca nu sunt facute bine din punct de vedere al optimizarii. Iar restul sunt facute bine, sunt intretinute periodic si se lupta prin diferite metode de marketing pentru a ajunge sau a-si mentine pozitia in motoarele de cautare.

Reluam idea cu cea mai frecventa intrebare: Ce este SEO?

SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization, in traducere insemnand Optimizare Pentru Motoarele de Cautare. Motoarele de cautare cele mai cunoscute si folosite in momentul de fata sunt: Google, Yahoo!, Bing. Fiecare dintre aceste motoare de cautare are un algoritm diferit in indexarea si pozitionarea web site-urilor in urma unor cautari specific (keywords). Deci, un web design atragator, si un continut bun va poate aduce web site-ul pana intr-un anumit punct. Pentru a trece de acel punct si a urca mai sus in rezultatele motoarelor de cautare sunt necesare o serie de modificari ale web site-ului si o campanie de optimizare. Evident toate aceste operatiuni se fac un urma unei sedinte de consultanta SEO, in care impreuna cu dumneavoastra, stabilim target-ul web site-ului si cuvintele cheie pe care dorim sa ne axam. Avand in vedere ca nu este indicat concentrarea unui web site pe mai multe cuvinte cheie (noi sugeram 3-4), vom face o lista de cuvinte cheie pe care doriti sa obtineti rezultate favorabile si vom face o analiza a acelor cuvinte.

Frecventa cu care sunt folosite, combinatiile de cuvinte care pot include si cuvintele dumneavoastra, astfel incat sa ne concetram aspura cuvintelor cu o frecventa de folosire ridicata si care bineinteles sa fie relevante web site-ului dumneavoastra (nu ne putem axa pe cuvantul “rent a car” daca web site-ul nu are nici o legatura cu masinile) pentru ca nu vom obtine nici un rezultat, din contra vom fi penalizati de motoarele de cautare.

Odata stabilite cuvintele cheie vom incepe Optimizarea SEO onsite, adica modificarea unor pagini din web site astfel incat sa facem acel web site cat mai SEO Friendly posibil. Modificam meta tag-urile astfel incat ele sa aibe relevanta si legatura cu continutul paginii din care fac parte. Modificam tag-urile imaginilor, si a link-urilor. Structuram continutul intr-un mod cat mai accesibil pentru motoarele de cautare.

Dupa ce realizam toate aceste etape trecem la Optimizarea SEO offsite.
Optimizarea SEO offsite este cea mai importanta etapa. Ea implica o serie de implementari si operatii cu un singur scop. De a face web site-uldumneavoastra relevant pentru motoarele de cautare. Printre operatiile care se fac enumaram:

 • Inscrierea manuala in motoarele de cautare
 • Inscrierea manuala in directoare web gratuite
 • Inscrierea in web site-uri de comparatii preturi (pentru web site-uri e-commerce)*
 • Analiza si propuneri de link-uri sponsorizate*
 • Analiza si propuneride schimb de link-uri cu alte web site-uri cu continut relevant pentru web site-ul dumneavoastra.
 • Realizare articole publicitare si postarea in publicatii gratuite (communicate de presa, directoare de articole)
 • Identificarea publicitatii potrivite, postare articole cu plata*
 • Identificare blog-uri de profil, postare mesaje intre ele
 • Identificare forum-uri de profil, postare mesaje intre ele

O alta metoda de SEO offsite este video marketing-ul ce implica realizarea unui filmulet de prezentare* si postarea lui pe web site-uri de profil. Dar si o campanie de promovare prin bannere publicitare in care oferim:

 • Urmarire derulare campanie
 • Realizare raport feedback a campaniei publicitare

Toate aceste operatiuni vor veni cu rapoarte lunare de activitate pentru fiecare sectiune.
*Abonamentul nu include platile catre terti
*Costurile acestor module sunt separate de abonament

Call Now ButtonSuna Acum