Cum creăm website-ul perfect pentru afacerea noastră de rent-a-car?
Web Design

Cum creăm website-ul perfect pentru afacerea noastră de rent-a-car?

Web Design

Cum creăm website-ul perfect pentru afacerea noastră de rent-a-car?

Cum cream website-ul perfect pentru afacerea noastra de rent-a-car?

Importanța unui web site curat pentru o firmă de rent a car

Știm cu toții cât de greu poate fi să pornim o afacere nouă, mai ales dacă alegem să începem de la zero și dacă nu avem neapărat o experiență de ani de zile în domeniul pe care ni-l alegem.

Fie că vrem să fim inovatori într-un anumit domeniu și să abordăm problema dintr-un punct de vedere la care poate nu s-a gândit nimeni până atunci sau pur și simplu vrem să mergem pe mâna clasicilor dinaintea noastră și să oferim servicii rapide, de încredere și la prețuri competitive, o afacere nouă reprezintă o provocare nouă și, de ce să nu recunoaștem, o bătaie de cap pentru oricare dintre noi.

Pornind de la nesfârșita birocrație din țara noastră și până la obstacolele la care nu ne așteptăm și pe care efectiv nu avem cum să le prevenim sau să le combatem, toate aceste mici neajunsuri se dovedesc uneori a fi suficiente pentru a ne face să renunțăm la ideea noastră de afaceri.

Când discutăm despre o afacere precum cea de tip rent a car lucrurile se pot complica. De ce ? Pentru că în prezent piața din țara noastră este supra-saturată de astfel de afaceri, ca urmare a noilor legi și a legislației permisive cu mașinile second hand aduse și înmatriculate în țara noastră, dar și din cauza cererii care a depașit orice așteptări pe acest sector de piață.

Așadar, toate aceste variabile sunt nu numai piedici în calea noastră, dar și motive care ne pot face să renunțăm la ideea de a deschide o firmă de rent a car cu totul.

Ce putem face pentru a atrage clienți pe o piață atât de plină de oferte ? Simplu: putem ușura experiența acestora când vine vorba de închirierea rapidă a unei mașini prin sistemul rent a car.

Un client grăbit va dori de exemplu să găsească o firmă de rent a car în Timișoara în câteva secunde, dacă aterizeaza pe aeroport și se grăbește, deci va cauta online cea mai rapidă soluție. Ce avem nevoie în această situație?

Avem nevoie de un website bine realizat, un website responsive prin intermediul căruia clientul să poată rezerva o mașina în cateva minute, fără bătăi de cap, cu siguranță că mașina rezervată va fi cea pe care și-o dorește și cu certitudinea că nu vor interveni situații și probleme neprevăzute.

Iată câteva exemple de situații în care vă ajută un web site pentru firma de rent a car:

  1. Un client care călătorește pentru afaceri ar putea să dorească să închirieze o mașină pentru a ajunge rapid la întâlnirile programate. Un website clar și ușor de folosit îi permite să rezerve rapid o mașină fără a pierde timpul navigând prin opțiuni confuse sau încercând să găsească informații esențiale.
  2. Un turist străin care vizitează țara noastră poate să nu vorbească limba română fluently. Un website cu opțiuni de traducere în mai multe limbi îi permite să înțeleagă ofertele și să facă o rezervare fără probleme.
  3. Un client care se întoarce în oraș după o călătorie de afaceri poate să fie epuizat și să nu dorească să se complice cu închirierea unei mașini. Un sistem de rezervare online simplu și rapid îi permite să rezerve o mașină chiar din confortul propriului său cămin, fără a fi nevoit să se deplaseze la o agenție de închirieri.
  4. Un client care închiriază o mașină pentru prima dată poate să aibă întrebări sau îngrijorări cu privire la procesul de închiriere. Un website care oferă informații clare și complete despre procedurile de închiriere și politicile de returnare poate să îl liniștească și să îi ofere încredere în serviciile oferite de firma de rent a car.

Un website responsive vă ajută șn aceasta privință și vă poate crește baza de clienți în timp foarte scurt, deci de ce să nu profitați de aceasta posibilitate și să apelați la noi pentru ajutor?

Ai nevoie de un site web?

Te putem ajuta sa-ti dezvolti imaginea online prin crearea unui site web destinat conversiilor si cresterii vanzarilor. Trimite-ne un mail pe office@projectmedia.ro si muta-ti afacerea in online.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Call Now ButtonHai sa vorbim :)