Studii De Caz Proiecte

Proiect LashStudio By Natalya Mura

optimizare seo agentie web design timisoara lashstudiobynm

Lash Studio by Natalya Mura

Proiect Web Design & SEO

Proiectul LashStudio by Natalya Mura, este exemplul perfect ca un site optimizat doar On Site, fara nici o campanie de SEO, poate domina industria locala pe nisa pe care se adreseaza. Site-ul lashstudiobynm.ro exact asta face. Am creat un site usor de navigat, simplu si elegant la care am tinut cont de toate punctele SEO care trebuiesc bifate la orice proiect iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Primul efect care se poate observa in documentul atasat, este faptul ca traficul a crescut mult. Pe langa faptul ca site-ul are o structura extrem de usor de utilizat, dar aceasta impreuna cu optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) a dus la cresterea traficului de la o medie de 5 utilizatori pe zi cat a avut in anul 2017 la o medie de 12 utilizatori pe zi cat a avut in anul 2018 si chiar o medie de 30 utilizatori pe zi cat a inregistrat in anul 2019.

Din grafic puteti vedea ca 68% din trafic este generat de Google.

Ai Nevoie de
Consultanta SEO?

Trimite-ne un mail si stabilim o ora de consultanta gratuita, in urma careia poti decide daca vrei sa incepi o campanie de optimizare SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)