Studii De Caz Proiecte

Proiect LashStudio By Natalya Mura

optimizare seo agentie web design timisoara lashstudiobynm

Lash Studio by Natalya Mura

Proiect Web Design & SEO

Proiectul LashStudio by Natalya Mura, este exemplul perfect că un site optimizat doar On Site, fără nici o campanie de SEO, poate domina industria locală pe nișa pe care se adresează. Site-ul lashstudiobynm.ro exact asta face. Am creat un site ușor de navigat, simplu și elegant la care am ținut cont de toate punctele SEO care trebuiesc bifate la orice proiect iar rezultatele nu au intarziat să apară.

Primul efect care se poate observa în documentul atașat, este faptul că traficul a crescut mult. Pe lângă faptul că site-ul are o structură extrem de ușor de utilizat, dar aceasta împreună cu optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) a dus la creșterea traficului de la o medie de 5 utilizatori pe zi cât a avut în anul 2017 la o medie de 12 utilizatori pe zi cât a avut în anul 2018 și chiar o medie de 30 utilizatori pe zi cât a înregistrat în anul 2019.

Din grafic puteți vedea că 68% din trafic este generat de Google.

Ai Nevoie de
Consultanță SEO?

Trimite-ne un mail și stabilim o oră de consultanță gratuită, în urma căreia poți decide dacă vrei să începi o campanie de optimizare SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)