Studii De Caz Proiecte

Proiect Clinica Oncologie Severin

optimizare seo agentie web design timisoara centru oncologie severin

Clinica Oncologie Drobeta-Turnu Severin

Proiect Web Design & SEO

Site-ul web al Centrului de Oncologie din Drobeta-Turnu Severin a fost creat în anul 2013 și datorită faptului că informația a început să fie tot mai stufoasă iar experiența utilizatorului tot mai greoaie, acesta a fost refăcut în perioada 2016 – 2017. Idea noului design a fost să structureze tot volumul de informații de pe site astfel încât utilizatorul să poată accesa ușor și din maxim 3 click-uri orice pagina pe care o dorește. Site-ul a fost optimizat SEO și în urma unei campanii de SEO de 12 luni nu doar că a ajuns pe primele 3 poziții la toate căutările de simptome, tratamente după cum se poate vedea și din fișierul atașat.

Primul efect care se poate observa în documentul atașat, este faptul că traficul a crescut considerabil de mult. Pe lângă faptul ca site-ul are o structură extrem de ușor de utilizat, dar aceasta împreună cu optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) a dus la creșterea traficului de la o medie de 20 utilizatori pe zi cât a avut în luna Februarie 2017 la o medie de 400 utilizatori pe zi cât a avut in anul 2018 si chiar o medie de 800 utilizatori pe zi cât a înregistrat în anul 2019.

Din grafic puteți vedea că 85% din trafic este generat de Google.

Bineințeles o mare parte din succesul proiectul ține și de echipa Centrului de Oncologie, care au suplimentat site-ul cu conținut de calitate, vast, explicativ și care informează utilizatorii până la cel mai mic detaliu.

Ai Nevoie de
Consultanță SEO?

Trimite-ne un mail și stabilim o oră de consultanță gratuită, în urma căreia poți decide dacă vrei să începi o campanie de optimizare SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)