Studii De Caz Proiecte

Proiect Clinica Oncologie Severin

optimizare seo agentie web design timisoara centru oncologie severin

Clinica Oncologie Drobeta-Turnu Severin

Proiect Web Design & SEO

Site-ul web al Centrului de Oncologie din Drobeta-Turnu Severin a fost creat in anul 2013 si datorita faptului ca informatia a inceput sa fie tot mai stufoasa iar experienta utilizatorului tot mai greoaie, acesta a fost refacut in perioada 2016 – 2017. Idea noului design a fost sa structureze tot volumul de informatii de pe site astfel incat utilizatorul sa poata accesa usor si din maxim 3 click-uri orice pagina pe care o doreste. Site-ul a fost fost optimizat SEO si in urma unei campanii de SEO de 12 luni nu doar ca a ajuns pe primele 3 pozitii la toate cautarile de simptome, tratamente dupa cum se poate vedea si din fisierul atasat.

Primul efect care se poate observa in documentul atasat, este faptul ca traficul a crescut considerabil de mult. Pe langa faptul ca site-ul are o structura extrem de usor de utilizat, dar aceasta impreuna cu optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) a dus la cresterea traficului de la o medie de 20 utilizatori pe zi cat a avut in luna Februarie 2017 la o medie de 400 utilizatori pe zi cat a avut in anul 2018 si chiar o medie de 800 utilizatori pe zi cat a inregistrat in anul 2019.

Din grafic puteti vedea ca 85% din trafic este generat de Google.

Bineinteles o mare parte din succesul proiectul tine si de echipa Centrului de Oncologie, care au suplimentat site-ul cu continut de calitate, vast, explicativ si care informeaza utilizatorii pana la cel mai mic detaliu.

Ai Nevoie de
Consultanta SEO?

Trimite-ne un mail si stabilim o ora de consultanta gratuita, in urma careia poti decide daca vrei sa incepi o campanie de optimizare SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)