Studii De Caz Proiecte

Proiect Bentley Farm

optimizare seo agentie web design timisoara bentleyfarm

BentleyFarm

Proiect Web Design & SEO

Site-ul web BentleyFarm a fost creat in anul 2015 si datorita faptului ca s-a dorit o restructurare a acestuia si o optimizare mai buna, acesta a fost refacut in perioada 2016 – 2017. Idea noului design a fost sa structureze toate produsele astfel incat utilizatorul sa poata parcurge informatiile de pe site cu usurinta si sa poata comanda foarte usor produsele pe care le cauta.

Dupa o campanie SEO de peste 2 ani de zile site-ul a ajuns in primele 3-4 pozitii pe toate cautarile legate de categoriile de produse si produse pe care le comercializeaza.

Primul efect care se poate observa in documentul atasat, este faptul ca traficul a crescut considerabil de mult. Pe langa faptul ca site-ul are o structura extrem de usor de utilizat, dar aceasta impreuna cu optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) a dus la cresterea traficului de la o medie de 25 utilizatori pe zi cat a avut in anul 2017 la o medie de 80 utilizatori pe zi cat a avut in anul 2018 si chiar o medie de 150 utilizatori pe zi cat a inregistrat in anul 2019.

Din grafic puteti vedea ca 74% din trafic este generat de Google.

Trebuie mentionat faptul ca vanzarile au crescut de 5 ori in perioada 2017 – 2019 fata de perioada 2015 – 2017. Numai in anul 2020 in luna Ianuarie a inregistrat comenzi de aceasi valoare cat a inregistrat in tot anul 2015 de la lansare.

Ai Nevoie de
Consultanta SEO?

Trimite-ne un mail si stabilim o ora de consultanta gratuita, in urma careia poti decide daca vrei sa incepi o campanie de optimizare SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)