Studii De Caz Proiecte

Proiect Bentley Farm

optimizare seo agentie web design timisoara bentleyfarm

BentleyFarm

Proiect Web Design & SEO

Site-ul web BentleyFarm a fost creat în anul 2015 și datorită faptului că s-a dorit o restructurare a acestuia și o optimizare mai bună, acesta a fost refacut în perioada 2016 – 2017. Idea noului design a fost să structureze toate produsele astfel încât utilizatorul să poată parcurge informațiile de pe site cu ușurință și să poată comanda foarte ușor produsele pe care le caută.

După o campanie SEO de peste 2 ani de zile site-ul a ajuns în primele 3-4 poziții pe toate căutările legate de categoriile de produse și produse pe care le comercializează.

Primul efect care se poate observa în documentul atașat, este faptul că traficul a crescut considerabil de mult. Pe lângă faptul că site-ul are o structură extrem de ușor de utilizat, dar aceasta împreună cu optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) a dus la creșterea traficului de la o medie de 25 utilizatori pe zi cât a avut în anul 2017 la o medie de 80 utilizatori pe zi cât a avut în anul 2018 și chiar o medie de 150 utilizatori pe zi cât a înregistrat în anul 2019.

Din grafic puteți vedea că 74% din trafic este generat de Google.

Trebuie menționat faptul că vânzările au crescut de 5 ori în perioada 2017 – 2019 față de perioada 2015 – 2017. Numai în anul 2020 în luna Ianuarie a inregistrat comenzi de aceași valoare cât a înregistrat în tot anul 2015 de la lansare.

Ai Nevoie de
Consultanță SEO?

Trimite-ne un mail și stabilim o oră de consultanță gratuită, în urma căreia poți decide dacă vrei să începi o campanie de optimizare SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)