Structura unui website, de la construcție la SEO, și nevoia de promovare în lumea internetului
SEO

Structura unui website, de la construcție la SEO, și nevoia de promovare în lumea internetului

SEO

Structura unui website, de la construcție la SEO, și nevoia de promovare în lumea internetului

slide1

5 pași care vă vor ajuta să vă structurați site-ul

Probabil că până acum nu ați auzit neapărat de titulatura de promovare SEO, însă cu siguranță ați auzit de website-urile menite să ne ajute să ne promovăm afacerea în cel mai eficient mod posibil. Fie că deținem o afacere modernă, bazată pe website-uri multiple sau că vrem pur și simplu să translatăm afacerea noastră fizică în mediul online, totul depinde de modul în care alegem să facem acest lucru.

Astfel, un website va trebui să fie structurat cât mai simplu posibil, și care să conțină câteva elemente cheie:

– pagini simple, ușor de vizualizat și de căutat
– categorii clare care să ne ajute să găsim exact ceea ce ne dorim
– grafică simplă, însă cuprinzătoare și atractivă pentru utilizatorul de rând
– informații complete, de la detalii asupra produselor până la date de contact
– fotografii reale ale produselor sau a locațiilor promovate, pentru o mai mare credibilitate și acuratețe a datelor oferite.

Însă, chiar și cu aceste condiții îndeplinite, nu trebuie să uităm sau să pierdem din vedere faptul că în lumea online există milioane, ba chiar miliarde de website-uri care promovează tot ce se poate, deci va trebui să concurăm cu toate acestea încă de la lansarea website-ului nostru. Prin urmare, va trebui să apelăm la o agenție de promovare online care să ne ajute să ne promovam website-ul așa cum trebuie.

Cu ajutorul campaniilor de tip SEO – Search Engine Optimization sau a celor de Google Adwords, vom putea să ne facem remarcați în lumea online și vom putea să beneficiem cu adevărat de beneficiile mediului online.

Astfel, o agenție de marketing online precum Project Media Timișoara și echipa noastră de specialiști vă va ajuta să vă faceți website-ul cu adevărat cunoscut cu ajutorul uneltelor SEO: introducerea website-ului vostru în directoare online, publicarea de anunțuri și de articole realizate în mod special pentru voi și așa mai departe.

Apelați la noi chiar astăzi !

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Programează un call cu noi


eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.