Webdesign și inovație pentru crearea unei imagini online (actualizat)
Web Design

Webdesign și inovație pentru crearea unei imagini online (actualizat)

Web Design

Webdesign și inovație pentru crearea unei imagini online (actualizat)

Webdesign si inovatie pentru crearea unei imagini online

Crearea unei prezențe online – un pas către succes!

Promovarea unei afaceri este un subiect foarte dezbătut în mediul online, dar și în cel offline, importanța publicității fiind prezentată în numeroase articole de blog și nu numai. Cu toate acestea, crearea unei prezențe atât în online cât și în offline nu poate fi făcută fără o promovare corespunzătoare, care să atragă cât mai mulți potențiali clienți. Fie ca vorbim despre afacerile care pun la dispoziția clienților produse sau despre business-urile ce oferă anumite servicii, toate acestea au nevoie de o publicitate „ca la carte” care să le urce în topul căutărilor Google. Cum să îți promovezi afacerea într-un mod eficient?

Ce trebuie să știm despre publicitate?

Pentru că mediul online este într-o continuă dezvoltare, au apărut de-a lungul timpului numeroase metode cu ajutorul cărora să putem promova un site, cu un minim de efort, utilizând instrumente de calitate. De la metode simple cu ajutorul micii publicități și până la tehnici avansate de publicitate, acum putem alege din numeroase metode de promovare, astfel încât să atragem cât mai mult atenția publicului asupra noastră. Cu toate acestea, deși există numeroase metode prin care putem efectua promovarea unei afaceri, este important să ținem cont despre rolul publicității în cadrul business-ului respectiv.

Publicitatea în mediul offline

Despre publicitatea în mediul fizic (în viața reală) nu sunt multe informații de precizat, aceasta axându-se în special pe metode precum bannere, afișe și pliante, ce sunt montate sau distribuite în zonele cu trafic intens, pentru ca publicul să le poată observa cât mai ușor. Deși poate părea o metodă eficientă, acest tip de publicitate necesită mult timp pentru ca rezultatele să fie unele impresionante, deoarece nu toată lumea este interesată de serviciile sau produsele puse la dispoziție de o anumită firmă. Aici intervine publicitatea în mediul online!

Publicitatea în mediul online

Mediul online este locul perfect unde să îți poți promova afacerea într-un mod rapid și eficient. Pentru că orice afacere are nevoie de un site profesionist, care să reprezinte cu succes business-ul respectiv. Astfel, pentru obținerea unui site de calitate, care să poată ajunge și să se poată menține în topul căutărilor Google, este foarte important ca procesele de optimizare SEO și web design ale site-ului să fie realizate cu maximă responsabilitate, de către o echipă de specialiști. Apelarea la o agenție de web design și optimizare SEO este o investiție pe termen lung pentru o afacere de succes

Website-ul – imaginea companiei în mediul online

Website-ul are o importanță desăvârșită pentru o companie, site-ul fiind primul element cu care clientul ia contact pentru a cunoaște afacerea ta. Așadar, este foarte important ca design-ul acestuia să fie unul optim, ce poate fi accesat atât de pe telefoanele mobile, unde dimensiunea ecranului nu este atât de mare, dar și de pe un desktop generos. Mai mult decât atât, dacă site-ul deține un design atractiv și potrivit afacerii, este foarte ușor să trecem la promovarea acestuia în mediul online. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm impactul unei echipe de profesioniști asupra unui website de succes!

Ai nevoie de un site web?

Te putem ajuta să-ți dezvolți imaginea online prin crearea unui site web destinat conversiilor și creșterii vânzărilor. Trimite-ne un mail pe office@projectmedia.ro și mută-ți afacerea în online.

Ce implică un proiect de web design?

Un site web este mai mult decat niste simple pagini de prezentare a unor produse/servicii. Cel mai important aspect al dezvoltării unui site web este structurarea informației astfel încât utilizatorul să obțină o experiență de navigare cât mai placută. Asta facem noi, cei de la ProjectMedia. Oferim experiențe de navigare şi servicii de web design care vând.

Cât costă un site web?

Prețurile după cum ştiți diferă în funcție de complexitatea fiecarui proiect. Un lucru important de care trebuie să tineți cont, este ce problemă vă rezolvă site-ul creat şi ce valoare în plus va aduce site-ul afacerii tale

Cum ştiu dacă site-ul îmi va rezolva problema în online?

Împreună vom avea o serie de şedințe de consultanță prin care încercăm sa determinăm care este problema principală care trebuie rezolvată şi care ar fi soluția ideală pentru a rezolvă problema. Este posibil ca soluția să nu fie neaparat un site web nou, ci doar o strategie de marketing mai bună.

De unde ştim dacă un site web este o investiție sau o cheltuială?

Dacă un website atrage clienți şi nu doar trafic, atunci devine o investiție bună de urmărit. În primul rând trebuie să definim care este publicul țintă. Garantăm că toate proiectele noastre vor fi făcute împreună cu voi la un nivel profesional, iar îmbinate cu serviciile/produsele voastre să ofere utilizatorilor o experiență placută pe site şi tot volumul de informații de care are nevoie pentru a-i uşura decizia asupra unei achizitii. Dacă o prezentă online bine definită este strâns legată de servicii/produse de calitate, clienții nu vor lipsi 🙂

Call Now ButtonHai sa vorbim :)