portofoliu agentie seo web design timisoara shop zenride

Web Design ZenRide

Proiectul

ZenRide este un serviciu nou de car sharing în București care dorește să intre pe piața de car sharing cu o competiție destul de ridicată (Bolt, Uber), și care și-a dorit ca prezența online să fie una profesională, ușor de interpretat și nu în ultimul rând ușor de navigat de pe mobil.

Soluția

În urma unei analize asupra site-urilor concurente am realizat un site care să evidențieze de la prima accesare cele două opțiuni de colaborare cu ZenRide. Utilizatorii pot fie să devină șoferi ZenRide, fie să devină parteneri ZenRide. Design-ul minimalist, cu elemente de Call to Action sunt cele ce oferă o notă de profesionalism a proiectului.

Link Proiect

https://zenride.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Auto
Autor: ProjectMedia
Client: ZenRide
Data: ianuarie 26, 2020