portofoliu agentie seo web design timisoara shop zenride

Web Design ZenRide

Proiectul

ZenRide este un serviciu nou de car sharing in Bucuresti care doreste sa intre pe piata de car sharing cu o competitie destul de ridicata (Bolt, Uber), si care si-a dorit ca prezenta online sa fie una profesionala, usor de interpretat si nu in ultimul rand usor de navigat de pe mobil.

Solutia

In urma unei analize asupra site-urilor concurente am realizat un site care sa evidentieze de la prima accesare cele doua optiuni de colaborare cu ZenRide. Utilizatorii pot fie sa devina soferi ZenRide, fie sa devina parteneri ZenRide. Design-ul minimalist, cu elemente de Call to Action sunt cele ce ofera o nota de profesionalism a proiectului.

Link Proiect

https://zenride.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Auto
Autor: ProjectMedia
Client: ZenRide
Data: ianuarie 26, 2020