portofoliu web design utilaje roca

Web Design Utilaje Roca

Proiectul

UtilajeRoca este un site dedicat utilajelor de tamplarie PVC de la producatorul ROCA. Web site-ul a vrut sa prezinte utilajele ce pot fi achizitionate pentru echiparea oricarui atelier de tamplarie PVC si termopan si care sa aibe si un design modern si responsive.

Solutia

Am creat site-ul web cu singurul scop de a putea oferi informatii clare asupra tipurilor de utilaje ROCA si mai ales de a prezenta procesele tehnologice in utilizarea lor si chiar si un ghid pentru cei care doresc sa-si deschida un atelier de prelucrare PVC si termopan. Site-ul are un design modern, responsive si ofera utilizatorilor toate informatiile de care au nevoie, de la planificarea atelierului pana la utilajele de care au nevoie pentru a incepe productia.

Link Proiect

https://utilajeroca.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: Utilaje Termopan
Data: ianuarie 26, 2020