portofoliu web design utilaje roca

Web Design Utilaje Roca

Proiectul

UtilajeRoca este un site dedicat utilajelor de tâmplarie PVC de la producătorul ROCA. Web site-ul a vrut să prezinte utilajele ce pot fi achizitionate pentru echiparea oricărui atelier de tâmplarie PVC și termopan și care să aibe și un design modern și responsive.

Soluția

Am creat site-ul web cu singurul scop de a putea oferi informații clare asupra tipurilor de utilaje ROCA și mai ales de a prezenta procesele tehnologice în utilizarea lor și chiar și un ghid pentru cei care doresc să-și deschidă un atelier de prelucrare PVC și termopan. Site-ul are un design modern, responsive și oferă utilizatorilor toate informațiile de care au nevoie, de la planificarea atelierului până la utilajele de care au nevoie pentru a începe producția.

Link Proiect

https://utilajeroca.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: Utilaje Termopan
Data: ianuarie 26, 2020