web design timisoara sculegeko

Web Design Timișoara Scule Geko

Proiectul

Magazinul SculeGeko este un magazin online care comercializează scule și unelte în special pentru atelierele auto, dar și pentru lucrări de instalații sanitare și bricolaj

Soluția

Am creat un magazin cu un design responsive, ușor de utilizat prin care utilizatorii pot achiziționa produsele vândute de SculeGeko cu ușurință. Am implementat și un modul de plată cu cardul pentru a ușura forma de plată a utilizatorilor.

Link Proiect

https://sculegeko.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: Scule Geko
Data: ianuarie 26, 2020