Web Design Timisoara Novum Timisoara

Descrierea clientului:

Clientul activeaza in domeniul rent-a-car si a vrut sa evidentieze faptul ca firma sa ofera si servicii de tip rent-a-car cu sofer, dar si servicii de inchirieri de microbuze si servicii de transport persoane.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. De asemenea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic.

Scopuri de atins:

S-a dorit crearea unui website care sa creasca rata de conversie si numarul de solicitari pentru serviciile oferite de catre client, trasnformand astfel avantajul online intr-unul offline.

Obstacole:

Ca si obstacole notabile, de remarcat este faptul ca acest client a avut un website in trecut, care s-a dovedit a fi nu doar incomplet, dar si nefunctional, fiind o piedica in promovarea online in prezent. Lipsa de experienta a clientului a fost si ea un obstacol ce a trebuit depasit.

Miza proiectului:

Clientul a solicitat schimbarea design-ului si o chimbare in ceea ce priveste interfata de navigare, vazand ca website-ul are trafic, insa numarul de solicitari ramane scazut, iar bounce rate-ul este unul foarte ridicat.

Realizari:

S-a reusit dezvoltarea unui website user-friendly, usor de navigat si intuitiv, care prezinta in mod concret flota de masini disponibile si serviciile oferite, dar si scaderea bounce rate-ului cu 25%. Traficul a crescut cu 239%, durata de vizita medie cu 68,9%, iar rata de conversie a crescut cu 45%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Auto
Autor: ProjectMedia
Client: Novum Timisoara
Data: ianuarie 26, 2020