Web Design Timișoara Novum Timisoara

Descrierea clientului:

Clientul activează în domeniul rent-a-car și a vrut să evidențieze faptul că firma sa oferă și servicii de tip rent-a-car cu șofer, dar și servicii de închirieri de microbuze și servicii de transport persoane.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. De asemenea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic.

Scopuri de atins:

S-a dorit crearea unui website care să crească rata de conversie și numarul de solicitări pentru serviciile oferite de către client, trasnformând astfel avantajul online într-unul offline.

Obstacole:

Ca și obstacole notabile, de remarcat este faptul ca acest client a avut un website în trecut, care s-a dovedit a fi nu doar incomplet, dar și nefuncțional, fiind o piedică în promovarea online în prezent. Lipsă de experiență a clientului a fost și ea un obstacol ce a trebuit depasit.

Miza proiectului:

Clientul a solicitat schimbarea design-ului și o schimbare în ceea ce privește interfața de navigare, văzând că website-ul are trafic, însă numărul de solicitări rămâne scăzut, iar bounce rate-ul este unul foarte ridicat.

Realizări:

S-a reușit dezvoltarea unui website user-friendly, ușor de navigat și intuitiv, care prezintă în mod concret flota de mașini disponibile și serviciile oferite, dar și scăderea bounce rate-ului cu 25%. Traficul a crescut cu 239%, durata de vizita medie cu 68,9%, iar rata de conversie a crescut cu 45%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Auto
Autor: ProjectMedia
Client: Novum Timisoara
Data: ianuarie 26, 2020