Web Design Timisoara Centru Oncologie

Descrierea clientului:

Clientul activeaza in domeniul medical, detinand o clinica privata specializata in domeniul oncologiei si hematologiei medicale, oferind o gama larga de servicii medicale, de la analize medicale si pana la ingrijiri de specialitate.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. Pe langa acestea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic si de optimizare SEO, pentru cresterea impactului website-ului sau in domeniul online.

Scopuri de atins:

Clientul a dorit crearea unui website care sa poata oferi utilizatorilor primari toate informatiile necesare despre tipurile de servicii pe care le ofera clinica, dar si despre diferitele tipuri de afectiuni oncologice care sunt tratate in cadrul Centrului de Oncologie DTS.

Obstacole:

In ciuda traficului ridicat de pe website, bounce rate-ul era ridicat, iar conversiile destul de putine, website-ul fiind slab optimizat si destul de greu de navigat.

Miza proiectului:

Observand faptul ca website-ul devine tot mai greu de navigat, clientul a decis sa schimbe structura acestuia si sa simplifice accesul la informatiile pe care le-ar putea cauta pacientii.

Realizari:

S-a dezvoltat un site extrem de usor de navigat si intuitiv, in cadrul caruia sa fie prezentate toate serviciile pe care le ofera Centrul de Oncologie, dar si informatii complete despre tipurile de cancer tratate. Traficul a crescut cu 622% si s-au obtinut primele 3 pozitii pentru toate tipurile de servicii oferite, in cautarile locale. De asemenea, bounce rate-ul a scazut cu 35% si rata de conversie a crescut cu 29%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Medical
Autor: ProjectMedia
Client: Clinica Oncologie Severin
Data: ianuarie 26, 2020