Web Design Timișoara BentleyFarm

Proiectul

Bentley Farm SRL, din Timișoara, administrează o rețea de magazine strict specializate în furnizarea de articole pentru medici veterinari, crescători de animale și fermieri.
În magazinele noastre (atât cele menționate in pagina de Contact cât și în acest magazin on-line) veți găsii sute de produse pentru activități specifice medicinei veterinare sau creșterii animalelor.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă agenția noastră de servicii web design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile tale de promovare și să îți eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilă și un portofoliu cuprinzator de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara îți oferă website-ul perfect pentru tine! Alege serviciile de web design ale Project Media Timisoara și nu vei fi dezamagit!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care ți le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu tine pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesitaților afacerii tale în promovarea online.

Categorie: eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: Bentley Industry
Data: ianuarie 26, 2020