Web Design PrintZone

Provocarea

Proiectul PrintZone a dorit să ofere infromații clare și ușor de accesat pentru firmele care doresc să își pună în valoare elementele de imagine și materialele publicitare pe care le au. Idea din spatele proiectului a fost clasificarea coerentă a categoriilor de produse care se pot realiza la PrintZone și evidențierea calității lucrărilor efectuate.

Soluția

Soluția pentru clasificarea diferitelor tipuri de produse a fost catalogarea lor pe zone de tipar și expunere, prezentarea caracteristicilor tehnice pentru fiecare tip de produs și urmând ca în viitor să fie prezentate și poze cu produsele realizate în tipografie. Design-ul curat, responsive și ușor de navigat au fost elementele cheie în realizarea site-ului web. Nu lipsesc nici elementele de tip Call to Action care să îndemne utilizatorii să interacționeze cu echipa PrintZone.

Link Proiect

https://printzone.ro/

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: PrintZone
Data: ianuarie 26, 2020