portofoliu agentie seo web design timisoara printzone

Web Design PrintZone

Provocarea

Proiectul PrintZone a dorit sa ofere infromatii clare si usor de accesat pentru firmele care doresc sa isi puna in valoare elementele de imagine si materialele publicitare pe care le au. Idea din spatele proiectului a fost clasificarea coerenta a categoriilor de produse care se pot realiza la PrintZone si evidentierea calitatii lucrarilor efectuate.

Solutia

Solutia pentru clasificarea diferitelor tipuri de produse a fost catalogarea lor pe zone de tipar si expunere, prezentarea caracteristicilor tehnice pentru fiecare tip de produs si urmand ca in viitor sa fie prezentate si poze cu produsele realizate in tipografie. Design-ul curat, responsive si usor de navigat au fost elementele cheie in realizarea site-ului web. Nu lipsesc nici elementele de tip Call to Action care sa indemne utilizatorii sa interactioneze cu echipa PrintZone.

Link Proiect

https://printzone.ro/

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: PrintZone
Data: ianuarie 26, 2020