portofoliu agentie seo web design timisoara panaspacer

Web Design PanaSpacer

Proiectul

PanaSpacer este o ramură a proiectului Utilaje Termopan care are ca scop principal prezentarea tehnologiei de prelucrare a beghetelor la cald în confecționarea geamurilor termopan. Site-ul și-a dorit prezentarea detaliată a tehnologiei, a echipamentelor utilizate dar și o prezentare a diferențelor dintre tehnologia promovată și cea clasică.

Soluția

Am creat un site web de prezentare axat pe furnizarea informațiilor necesare despre tehnologia baghetelor la cald. Meniul a fost structurat în așa fel încât utilizatorul să parcurgă toata informația de la prezentarea tehnologiei, la comparatii și informații tehnice până la tipurile de utilaje care se folosesc și service-ului dedicat. Toata navigarea putând fi facută cu ușurință astfel încât utilizatorii să nu își piardă interesul sau firul prezentării.

Link Proiect

https://utilajepanaspacer.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: Utilaje Termopan
Data: ianuarie 26, 2020