Web Design Narativ Coffee

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

Descrierea clientului:

Clientul deține o cafenea ce produce și vinde cafea de specialitate proaspăt prajită în Timișoara. Proiectul a constat în realizarea unui site web care să combine prezentarea produselor dar și a cafenelei într-o formă elegantă care să exprime povestea Narativ utilizatorului.

Produsul

Am colaborat cu brandul Narativ Coffee pentru a dezvolta un magazin online dedicat vânzării de cafea de specialitate și accesorii. Narativ Coffee oferă o gamă variată de produse, inclusiv pungi de cafea proaspăt prăjită, accesorii pentru prepararea cafelei, precum și cani și cesci de cafea. Site-ul permite achiziționarea produselor, oferă metoda de plată cu cardul, și opțiuni de livrare prin curier sau cu ridicare personală.

Durata Proiectului

Proiectul a avut o durată de 2 luni și a inclus dezvoltarea completă a site-ului, de la design la dezvoltare.

Problema

Narativ Coffee dorea să ofere clienților o experiență online care să reflecte pasiunea lor pentru cafea de specialitate și să faciliteze achiziționarea produselor. Aveau nevoie de un magazin online care să fie intuitiv, informativ și să creeze o legătură autentică cu clienții.

Scopul

Scopul acestui proiect a fost să creeze un magazin online atractiv și ușor de utilizat, care să permită clienților să exploreze, să achiziționeze cafea și accesorii de specialitate într-un mod simplu și să opteze pentru livrare sau ridicare personală.

Rolul Nostru

În cadrul acestui proiect, am îndeplinit rolul de Designer și Dezvoltator UX. Responsabilitățile noastre au inclus:

  1. Crearea designului site-ului pentru o experiență de utilizare optimă.
  2. Dezvoltarea magazinului online cu funcționalități de plată online și gestionare a livrărilor.
  3. Asigurarea prezentării clare și atrăgătoare a produselor și a informațiilor despre cafea.

Înțelegerea Utilizatorului

Cercetare Utilizator

Pentru a dezvolta un site eficient, am realizat cercetări pentru a înțelege nevoile și preferințele clienților pasionați de cafea de specialitate. Am colectat informații despre:

Rezumat Utilizator

Publicul țintă al Narativ Coffee era format din iubitori de cafea de specialitate care caută produse de calitate și accesorii pentru prepararea cafelei acasă.

Punctul Dureros

Problema principală a utilizatorilor era dificultatea în găsirea și achiziționarea cafelei de specialitate și a accesoriilor necesare pentru a se bucura de o experiență autentică acasă.

Proiectare și Dezvoltare UX

Am dezvoltat un magazin online cu următoarele caracteristici:

  1. Pagina de Start Atractivă: Un design captivant care prezintă gama de cafea, accesorii și ofertele speciale.
  2. Catalog de Produse: Categorii bine organizate cu imagini și descrieri detaliate ale produselor.
  3. Proces de Cumpărare Simplificat: Flux de cumpărare clar și ușor de urmărit, cu opțiune de plată online sigură.
  4. Metode de Livrare Flexibile: Opțiuni pentru livrare prin curier sau cu ridicare personală.
  5. Pagină de Contact și Asistență: Modalități simple pentru clienți de a solicita asistență sau informații suplimentare.

Impactul

Magazinul online dezvoltat a avut un impact semnificativ asupra afacerii Narativ Coffee și asupra satisfacției clienților. Acest proiect a subliniat importanța unei prezentări profesionale și a unei experiențe de cumpărare online prietenoase pentru a atrage și a păstra clienții. Am învățat că un magazin online bine conceput și dezvoltat poate contribui semnificativ la creșterea vânzărilor și la consolidarea unei mărci de calitate.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Programează un call cu noi


andrei talaba

Andrei Talabă

Founder JumpSports

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports. Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală. Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.

flo sanders

Flo Sander

CEO Hydra Ventures

We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.

132826744 3727089427370206 8316791784928534074 n

Aurelia Joldoș

Founder Roexpert CAD

Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!

164302812 10208784171637879 5545053207252821738 n

Alena Nicolaescu

Managing Partner AS Piscine

Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate.

client testimonial ez farming

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming - USA

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

client testimonial sauca

Gabriela Saucă

Avocat Senior "Saucă & Partners"

O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !

client testimonial corina

Corina Ciupagea

Avocat Senior "Ciupagea Law Office"

Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.

Categorii: eCommerce, HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: Narativ Coffee
Data: iunie 25, 2020