Web Design Narativ Coffee

Descrierea clientului:

Clientul detine o cafenea ce produce si vinde cafea de specialitate proaspat prajita in Timisoara. Proiectul a constat in realizarea unui site web care sa combine prezentarea produselor dar si a cafenelei intr-o forma eleganta care sa exprime povestea Narativ utilizatorului.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress, dar si WooCommerce si s-a implementat plata MobilPay. A fost realizata sieditare foto si design grafic pentru acest client.

Scopuri de atins:

S-a dorit crearea unui magazin online cu produsele oferite de Narativ Coffee si anume, diverse sortimente de cafea proaspat prajita, ustensile si cani, dar si o rubrica de prezentare a cafenelei.

Obstacole:

Clientului ii lipsea experienta in domeniul ecommerce, lipsind insa si un wireframe adecvat cerintelor acestuia.

Miza proiectului:

Fiind un domeniu de specialitate, clientii sunt din categoria de utilizatori atenti la detalii si care isi doresc o experienta de navigare usoara, in special pe mobil.

Realizari:

Noul magazin online beneficiaza de o structura separata pentru sortimentele de cafea proaspat prajita, impartite pe regiuni de provenient, dar si ustensile si cnai. S-a realizat o imbinare intre eCommerce si prezentare astfel incat produsul final exprimand fluent esenta Narativ.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categories: eCommerce, HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: Narativ Coffee
Data: iunie 25, 2020