Web Design Narativ Coffee

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

Descrierea clientului:

Clientul deține o cafenea ce produce și vinde cafea de specialitate proaspăt prajită în Timișoara. Proiectul a constat în realizarea unui site web care să combine prezentarea produselor dar și a cafenelei într-o formă elegantă care să exprime povestea Narativ utilizatorului.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress, dar și WooCommerce și s-a implementat plata MobilPay. Au fost realizats sesiuni de editare foto și design grafic pentru acest client.

Obiectivele proiectului:

S-a dorit crearea unui magazin online cu produsele oferite de Narativ Coffee și anume, diverse sortimente de cafea proaspăt prajită, ustensile și cani, dar și o rubrică de prezentare a cafenelei.

Obstacole:

Clientului ii lipsea experiența în domeniul ecommerce, lipsind însă și un wireframe adecvat cerințelor acestuia.

Miza proiectului:

Fiind un domeniu de specialitate, clienții sunt din categoria de utilizatori atenți la detalii și care își doresc o experiență de navigare ușoară, în special pe mobil.

Rezultate obținute:

Noul magazin online beneficiază de o structură separată pentru sortimentele de cafea proaspăt prajită, împărțite pe regiuni de proveniență, dar și ustensile și căni. S-a realizat o îmbinare între eCommerce și prezentare astfel încât produsul final exprimand fluent esența Narativ.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorii: eCommerce, HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: Narativ Coffee
Data: iunie 25, 2020