Web Design Medicinal Leeches

Produsul

Am colaborat cu firma Medicinal Leeches pentru a dezvolta un magazin online specializat în vânzarea de lipitori medicinale. Firma oferă lipitori de calitate medicală pentru terapia cu lipitori. Site-ul a fost creat pentru a permite clienților să achiziționeze lipitori online, să plătească cu cardul și să beneficieze de livrare rapidă prin curier, inclusiv de generarea automată a facturilor prin SmartBill.

Durata Proiectului

Proiectul a avut o durată de 3 luni și a inclus dezvoltarea completă a site-ului, de la design la dezvoltare.

Problema

Medicinal Leeches dorea să ofere o modalitate mai ușoară și mai accesibilă pentru clienții săi să achiziționeze lipitori medicinale de înaltă calitate. Ei au dorit un magazin online care să permită clienților să exploreze produsele, să facă achiziții sigure și să primească produsele rapid.

Scopul

Scopul acestui proiect a fost să creeze un magazin online funcțional, cu o experiență de utilizare prietenoasă, care să faciliteze achiziționarea de lipitori medicinale și gestionarea comenzilor.

Rolul Nostru

În cadrul acestui proiect, am îndeplinit rolul de Designer și Dezvoltator UX. Responsabilitățile noastre au inclus:

  1. Crearea designului magazinului online pentru o experiență de utilizare optimă.
  2. Dezvoltarea site-ului cu funcționalități de listare a produselor, coș de cumpărături, plată cu cardul și generare automată de facturi.
  3. Asigurarea securității și a performanței în timpul procesului de achiziție.

Înțelegerea Utilizatorului

Cercetare Utilizator

Pentru a dezvolta un magazin online eficient, am realizat cercetări pentru a înțelege nevoile și preferințele clienților interesați de terapia cu lipitori. Am colectat informații despre:

Rezumat Utilizator

Publicul țintă al Medicinal Leeches era format din profesioniști din domeniul medical și persoane care căutau soluții naturale pentru diverse afecțiuni.

Punctul Dureros

Problema principală a utilizatorilor era dificultatea în a găsi lipitori medicinale de înaltă calitate și în a le achiziționa în mod convenabil.

Proiectare și Dezvoltare UX

Am dezvoltat un magazin online cu următoarele caracteristici:

  1. Listare de Produse: Pagini dedicate fiecărui tip de lipitori medicinale, cu imagini, descrieri detaliate și prețuri.
  2. Coș de Cumpărături: Funcționalitate de adăugare a produselor în coș și gestionare a comenzilor.
  3. Plată Cu Cardul: Opțiune de plată sigură și ușoară cu cardul bancar.
  4. Generare Automată de Facturi: Facturi generate automat pentru fiecare comandă prin integrarea cu SmartBill.
  5. Notificări și Actualizări de Comandă: Comunicare eficientă cu clienții prin notificări despre statusul comenzilor.

Impactul

Magazinul online dezvoltat a avut un impact semnificativ asupra accesibilității lipitorilor medicinale și a facilitat achizițiile pentru clienții interesați de terapia cu lipitori. Acest proiect a subliniat importanța unei experiențe de cumpărare online sigure și ușoare. Am învățat că un magazin online bine conceput și dezvoltat poate servi drept instrument eficient de vânzare și de gestionare a comenzilor pentru produse specializate.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Programează un call cu noi


andrei talaba

Andrei Talabă

Founder JumpSports

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports. Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală. Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.

flo sanders

Flo Sander

CEO Hydra Ventures

We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.

132826744 3727089427370206 8316791784928534074 n

Aurelia Joldoș

Founder Roexpert CAD

Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!

164302812 10208784171637879 5545053207252821738 n

Alena Nicolaescu

Managing Partner AS Piscine

Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate.

client testimonial ez farming

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming - USA

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

client testimonial sauca

Gabriela Saucă

Avocat Senior "Saucă & Partners"

O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !

client testimonial corina

Corina Ciupagea

Avocat Senior "Ciupagea Law Office"

Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.

Categorie: eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: Medicinal Leeches
Data: septembrie 30, 2023