agentie web design mamici cu lipici

Web Design Mămici cu Lipici

Proiectul

Site-ul mamiciculipici.ro este un magazin online cu un volum mare de trafic și implicit comenzi care a dorit o schimbare de design și o structură mai simplă a informațiilor.

Soluția

Neavând foarte multe categorii și subcategorii de produse, dar nici foarte multe produse, ne-a fost ușor să facem un design elegant și simplist, care a ajutat la creșterea conversiilor din utilizatori în comenzi.

Link Proiect

https://mamiciculipici.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: Mamici Cu Lipici
Data: ianuarie 26, 2020