portofoliu agentie seo web design timisoara forwardmedia

Web Design ForWard Media

Proiectul

ForwardMedia este un site minimalist care expune serviciile de marketing online oferite clienților săi. Un one-page minimalist și ușor de parcurs în care sunt prezentate toate serviciile de marketing online de la copywriting la content marketing și social media.

Soluția

Am creat o pagina în care am structurat informațiile pe categorii de servicii, încercând să fim cât mai succinți în ceea ce oferă proiectul fără a avea un surplus de text. Informațiile clare împreună cu un design simplist duc la o interacțiune mai bună dintre utilizator și site.

Link Proiect

https://forwardmedia.ro

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: Forward Media
Data: ianuarie 26, 2020