Web Design FlexTim Industry

Descrierea clientului:

Clientul activează în domeniul industrial, fiind un producător de incineratoare industriale, dar și de incineratoare pentru deșeuri animale, municipale și medicale. Acesta oferă și service și mentenanță, dar și produse optionale/complementare incineratoarelor pe care le furnizează.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementatâ platforma de administrare pentru WordPress. De asemenea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic și editare foto.

Obiectivele proiectului:

Clientul a dorit crearea unei structuri ușor de navigat a informatiilor prezentate în website, dar și crearea unui website care să crească rata de conversie a lead-urilor.

Obstacole:

Informațiile de pe website erau prezentate în mod haotic, site-ul fiind astfel greu de navigat; website-ul vechi nu se baza pe experiența utilizatorului mediu.

Miza proiectului:

Nivelul de conversie era mai mic decat cel anticipat, în ciuda faptului că acesta beneficia deja de o campanie Google Ads îi se afla pe primele poziții în toate rezultatele căutărilor relevante în domeniu.

Rezultate obținute:

Noul website a crescut scorul SEO și website-ul a ajuns pe primele poziții și în cadrul căutărilor mai generale care prezentau un grad de dificultate mai ridicat, bounce rate-ul scăzând aici cu 30 %. Numărul de solicitări a crescut cu 35% și durata medie de navigare a utilizatorilor a crescut cu 60%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: FlexTim Industry
Data: mai 21, 2021