Web Design FlexTim Industry

Descrierea clientului:

Clientul activeaza in domeniul industrial, fiind un producator de incineratoare industriale, dar si de incineratoare pentru deseuri animale, municipale si medicale. Acesta ofera si service si mentenanta, dar si produse optionale/complementare incineratoarelor pe care le furnizeaza.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. De asemenea, clientul a beneficiat de servicii de design grafic si editare foto.

Scopuri de atins:

Clientul a dorit crearea unei structuri usor de navigat a informatiilor prezentate in website, dar si crearea unui website care sa creasca rata de conversie a lead-urilor.

Obstacole:

Informatiile de pe website erau prezentate in mod haotic, site-ul fiind astfel greu de navigat; website-ul vechi nu se baza pe experienta utilizatorului mediu.

Miza proiectului:

Nivelul de conversie era mai mic decat cel anticipat, in ciuda faptului ca acesta beneficia deja de o campanie Google Ads si se afla pe primele pozitii in toate rezultatele cautarilor relevante in domeniu.

Realizari:

Noul website a crescut scorul SEO si website-ul a ajuns pe primele pozitii si in cadrul cautarilor mai generale care prezentau un grad de dificultate mai ridicat, bounce rate-ul scazand aici cu 30 %. Numarul de solicitari a crescut cu 35% si durata medie de navigare a utilizatorilor a crescut cu 60%.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Industrial
Autor: ProjectMedia
Client: FlexTim Industry
Data: ianuarie 26, 2020