Web Design EZ-Farming

client testimonial ez farming 1

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

Provocarea

Proiectul EZ Farming a avut un site care nu oferă informații clare asupra oportunităților de investiții și care genera lead-uri foarte puține. A fost un proiect care a facut parte din strategia de obținere a investiții din cadrul Acceleratorului de Business „500 Startups” din California, USA. Clientul a dorit un site profesional, extrem de simplu de utilizat dar în același timp cu informații multe asupra modului de business pe care acesta îl are.

Soluția

Înainte de a începe proiectul am avut o serie de sedințe cu clientul pentru a putea găsi structura de meniu cea mai optimă și care să parcurgă utilizatorii prin tot modelul de business prezentat pe site fără a-și pierde interesul. O parte esențială a site-ului a fost prezentarea rezultatelor obținute până în prezent, și actualizarea constantă a oportunităților de investiții. Design-ul modern și responsive, cât și forma ușoara de prezentare a informațiilor au dus la o crestere în trafic, a timpului de navigare pe site, dar și la cresterea lead-urilor pentru oportunitățile de investiții prezentate.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: EZ Farming
Data: mai 20, 2021