Web Design EZ-Farming

Provocarea

Proiectul EZ Farming a avut un site care nu ofera informatii clare asupra oportunitatilor de investitii si care genera lead-uri foarte putine. A fost un proiect care a facut parte din strategia de obtinere a investitii din cadrul Acceleratorului de Business “500 Startups” din California, USA. Clientul a dorit un site profesional, extrem de simplu de utilizat dar in acelasi timp cu informatii multe asupra modului de business pe care acesta il are.

Solutia

Inainte de a incepe proiectul am avut o serie de sedinte cu clientul pentru a putea gasi structura de meniu cea mai optima si care sa parcurga utilizatorii prin tot modelul de business prezentat pe site fara a-si pierde interesul. O parte esentiala a site-ului a fost prezentarea rezultatelor obtinute pana in prezent, si actualizarea constanta a oportunitatilor de investitii. Design-ul modern si responsive, cat si forma usoara de prezentare a informatiilor au dus la o crestere in trafic, a timpului de navigare pe site, dar si la cresterea lead-urilor pentru oportunitatile de investitii prezentate.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: Servicii
Autor: ProjectMedia
Client: EZ Farming
Data: ianuarie 26, 2020