Web Design EZ Farming Shop

Descrierea clientului:

Clientul detine un magazin online ce comercializeaza online produse folosite in agricultura, fiind destinat suportului fermierilor din Nigeria, prin vanzarea de produse direct de la fermieri.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress, dar si WooCommerce si s-a implementat plata Strip si prin PayPal. A fost realizata sieditare foto si design grafic pentru acest client.

Scopuri de atins:

S-a dorit crearea unui magazin online cu produse separate pentru Nigeria si SUA, cu o structura usor de navigat si cu redirectionarea automata a utilizatorilor din Nigeria si SUA catre sectiunea adecvata a website-ului

Obstacole:

Clientului ii lipsea experienta in domeniul ecommerce, lipsind insa si un wireframe adecvat cerintelor acestuia.

Miza proiectului:

Odata cu cresterea interesului in investitiile de pe platforma de investitii EZ Farming, clientul a decis sa treaca la urmatorul nivel si sa ajute fermierii sa isi vanda cu usurinta produsele. De asemenea, acesta a dorit sa ofere investitorilor posibilitatea de a cumpara produsele de la fermieri.

Realizari:

Noul magazin online beneficiaza de o structura separata pentru Nigeria si pentru SUA, meniurile fiind separate pentru utilizatorii din fiecare tara, iar magazinul afisand produsele in cele doua monezi nationale. Se pot seta acum si comenzi recurente sau abonamente de comanda, dar se pot si adauga ingrediente pentru produse.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: EZ Farming
Data: ianuarie 26, 2020