Web Design EZ Farming Shop

client testimonial ez farming 1

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

Descrierea clientului:

Clientul deține un magazin online ce comercializează online produse folosite în agricultură, fiind destinat suportului fermierilor din Nigeria, prin vânzarea de produse direct de la fermieri.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress, dar și WooCommerce și s-a implementat plata Strip și prin PayPal. A fost realizată și editare foto și design grafic pentru acest client.

Obiectivele proiectului:

Clientul a dorit crearea unui magazin online cu produse separate pentru Nigeria și SUA, cu o structură ușor de navigat și cu redirecționarea automată a utilizatorilor din Nigeria și SUA către secțiunea adecvată a website-ului

Obstacole:

Clientului îi lipsea experiența în domeniul ecommerce, lipsind însă și un wireframe adecvat cerințelor acestuia.

Miza proiectului:

Odată cu creșterea interesului în investițiile de pe platforma de investiții EZ Farming, clientul a decis să treacă la următorul nivel și să ajute fermierii să își vândă cu ușurință produsele. De asemenea, acesta a dorit să ofere investitorilor posibilitatea de a cumpăra produsele de la fermieri.

Rezultate obținute:

Noul magazin online beneficiază de o structură separată pentru Nigeria și pentru SUA, meniurile fiind separate pentru utilizatorii din fiecare țară, iar magazinul afișând produsele în cele două monezi naționale. Se pot seta acum și comenzi recurente sau abonamente de comandă, dar se pot și adăuga ingrediente pentru produse.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: EZ Farming
Data: ianuarie 26, 2020