Web Design Drunken Rat

Descrierea clientului:

Clientul detine un celtic pub, cu specific, localizat in Piata Unirii din Timisoara, o zona centrala, insa si foarte competitiva pentru acest gen de afaceri. Cu o atmosfera prietenoasa si servicii de calitate, dar si produse bio, acesta isi doreste sa atraga cat mai multi oameni.

Servicii oferite clientului:

S-a realizat structura meniului pentru website si structura pentru continutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat intr-unul responsive si a fost implementata platforma de administrare pentru WordPress. A fost realizata si o sesiune foto, editare foto si design grafic pentru acest client.

Scopuri de atins:

Clientul a cautat sa creeeze o imagine a locatiei in online, menita sa atraga clientela, dar si crearea unui website care sa prezinte produsele si atmosfera din locatie in mod fidel.

Obstacole:

Lipsa unei viziuni clare asupra mediului online si asupra scopului final,dar si o lipsa de experienta in online au fost cele 2 mari obstacole in cadrul acestui proiect.

Miza proiectului:

Managerii au decis ca este nevoie de o prezenta online mai bine punctata, avand in vedere ca aceasta exista pana atunci doar pe retelele de socializare, odata cu cresterea numarului de turisti care au vizitat pub-ul, dar si cu numarul de oameni care au inceput sa se cazeze in apartamentele detinute de catre echipa de la Drunken Rat.

Realizari:

A fost obtinut un bounce rate de doar 19%, cu un timp mediu de navigare de 3 minte per utilizator si a fost creat un website extrem de usor de navigat si cu adevarat intuitiv. In cadrul website-ului au fost prezentate toate produsele si apartamentele detinute de catre client.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componenta necesara oricarui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le ofera Agentia Noastra de Servicii Web Design din Timisoara sunt variate, menite sa acopere nevoile dumneavoastra de promovare si sa va eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experienta considerabila si un portofoliu cuprinzator de cleinti satisfacuti, Project Media, prin serviciile de web design Timisoara va ofera website-ul perfect pentru duneavoastra! Alegeti serviciile de web design ale Project Media Timisoara si nu veti fi dezamagiti!

Web site design, CMS, eMarketing, SEO & eCommerce sunt doar cateva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura si web design-ul site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui web site este realizat in colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dumneavoastra pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si identificarea necesitatilor afacerii dumneavoastra in promovarea online.

Categorie: HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: Drunken Rat
Data: ianuarie 26, 2020