Web Design Drunken Rat

Descrierea clientului:

Clientul deține un celtic pub, cu specific, localizat în Piața Unirii din Timișoara, o zonă centrală, însă și foarte competitivă pentru acest gen de afaceri. Cu o atmosferă prietenoasă și servicii de calitate, dar și produse bio, acesta își dorește să atragă cât mai mulți oameni.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress. A fost realizată și o sesiune foto, editare foto și design grafic pentru acest client.

Obiectivele proiectului:

Clientul a cautat să creeeze o imagine a locației în online, menită să atragă clientela, dar și crearea unui website care să prezinte produsele și atmosfera din locație în mod fidel.

Obstacole:

Lipsa unei viziuni clare asupra mediului online și asupra scopului final, dar și o lipsă de experiență în online au fost cele 2 mari obstacole în cadrul acestui proiect.

Miza proiectului:

Managerii au decis ca este nevoie de o prezentă online mai bine punctată, având în vedere ca aceasta există până atunci doar pe rețelele de socializare, odată cu creșterea numărului de turiști care au vizitat pub-ul, dar și cu numarul de oameni care au început să se cazeze în apartamentele deținute de către echipa de la Drunken Rat.

Rezultate obținute:

A fost obținut un bounce rate de doar 19%, cu un timp mediu de navigare de 3 minute per utilizator și a fost creat un website extrem de ușor de navigat și cu adevarat intuitiv. În cadrul website-ului au fost prezentate toate produsele și apartamentele deținute de către client.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorie: HoReCa
Autor: ProjectMedia
Client: Drunken Rat
Data: ianuarie 26, 2020