Web Design AS Piscine

164302812 10208784171637879 5545053207252821738 n

Alena Nicolaescu

Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate.

Descrierea clientului:

Clientul este o firmă de construcții piscine la comandă situat în Timișoara, care comercializeaza și produse de întreținere piscine și diverse accesorii.

Servicii oferite clientului:

Am realizat structura meniului pentru website și structura pentru conținutul paginilor. Design-ul site-ului a fost transformat într-unul responsive și a fost implementată platforma de administrare pentru WordPress, dar și WooCommerce și s-a implementat plata MobilPay. Au fost realizats sesiuni de editare foto și design grafic pentru acest client.

Obiectivele proiectului:

Clientul a dorit un site care să se adreseze atât clienților persoane fizice cât și afacerilor care doresc să își construiască o piscină, sau să achizitioneze produse de pe site. S-a implementat un sistem de „Book a Call” prin calendly pentru o organizare mai eficientă a discutiilor despre proiecte. În zona de magazin s-a făcut legătura cu sistemul de gestiune Smartbill pentru actualizarea automată a stocurilor și emiterea automată a facturilor.

Obstacole:

Clientului ii lipsea experiența în domeniul ecommerce, lipsind însă și un wireframe adecvat cerințelor acestuia.

Miza proiectului:

Fiind un domeniu de specialitate, clienții sunt din categoria de utilizatori atenți la detalii și care își doresc o experiență de navigare ușoară, în special pe mobil.

Rezultate obținute:

Noul site este segmentat atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice, cu informații clare si explicite fiecărui segment de piață. Zona de lucrări este segmentată și ea, și oferă detalii relevante asupra proiectelor din portofoliul AS Piscine. De altfel, magazinul este intuitiv, bine structurat și ușor de utilizat.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Categorii: Corporate, eCommerce
Autor: ProjectMedia
Client: AS Piscine
Data: mai 21, 2021