Landing Page Arterra

Produsul

Am creat un landing page pentru clinica Arterra, specializată în campanii de Google Ads destinate screening-ului de tromboză venoasă profundă (TVP). Landing page-ul a fost dezvoltat pentru a atrage și informa potențialii pacienți cu privire la importanța screening-ului TVP și pentru a încuraja programările pentru aceste servicii. Proiectul a implicat crearea completă a landing page-ului, inclusiv design-ul și dezvoltarea sa.

Durata Proiectului

Proiectul a avut o durată de 2 săptămâni și a inclus proiectarea, dezvoltarea și testarea landing page-ului.

Problema

Clinica Arterra dorea să atragă mai mulți pacienți pentru serviciul de screening TVP, dar campaniile lor de Google Ads nu aduceau rezultatele dorite. Ei aveau nevoie de un landing page eficient care să convertească vizitatorii în pacienți.

Scopul

Scopul acestui proiect a fost să creeze un landing page optimizat pentru a converti vizitatorii în pacienți interesați să efectueze screening-ul TVP la clinica Arterra.

Rolul Nostru

În cadrul acestui proiect, am îndeplinit rolul de Designer și Dezvoltator UX. Responsabilitățile noastre au inclus:

  • Proiectarea interfeței landing page-ului pentru a maximiza conversiile.
  • Dezvoltarea landing page-ului, inclusiv implementarea formularului de programare și integrarea cu Google Ads.
  • Testarea și optimizarea landing page-ului pentru performanță maximă.

Înțelegerea Utilizatorului

Cercetare Utilizator

Pentru a dezvolta un landing page eficient, am realizat cercetări pentru a înțelege nevoile și așteptările potențialilor pacienți interesați de screening-ul TVP. Am colectat informații despre:

Rezumat Utilizator

Publicul țintă al clinicii Arterra era format din persoane cu factori de risc pentru TVP, precum și din cei care căutau informații despre acest serviciu medical.

Punctul Dureros

Problema principală a utilizatorilor era lipsa de informații despre TVP și lipsa unei modalități simple de programare pentru screening.

Proiectare și Dezvoltare UX

Am dezvoltat un landing page cu următoarele caracteristici:

  • Conținut Educațional: Informații detaliate despre TVP și importanța screening-ului.
  • Formular de Programare Simplu: Formular de contact ușor de completat pentru programări imediate sau pentru solicitarea de informații suplimentare.
  • Testimoniale și Certificări: Recenzii și certificări pentru a construi încrederea în serviciile clinicii Arterra.
  • Design Responsiv: Adaptare la dispozitive mobile pentru accesibilitate maximă.

Impactul

Landing page-ul Arterra a avut un impact semnificativ asupra succesului campaniilor lor de Google Ads, generând o creștere semnificativă a programărilor pentru screening-ul TVP. Acest proiect a subliniat importanța unei abordări bine gândite în design-ul și dezvoltarea landing page-urilor pentru a obține conversii maxime. Am învățat că un landing page eficient poate fi un instrument puternic pentru generarea de lead-uri în domeniul medical.

Link Proiect

Ai un site care nu genereaza lead-uri?

Trimite-ne un email cu informatii despre domeniul tau de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online si unde vrei sa te pozitionezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliata pentru dezvoltarea site-ului tau web.

Web design-ul este azi o componentă necesară oricărui tip de afacere, iar serviciile de web design pe care vi le oferă Agenția Noastră de Servicii Web Design din Timișoara sunt variate, menite să acopere nevoile voastre de promovare și să vă eficientizeze tipul de promovare ales. Cu o experiență considerabilaă și un portofoliu cuprinzător de clienți satisfăcuți, Project Media, prin serviciile de web design Timișoara vă oferă website-ul perfect pentru voi! Alegeți serviciile de web design ale Project Media Timișoara și nu veți fi dezamăgiți!

Web site designCMSeMarketingSEO & eCommerce sunt doar câteva din aspectele de servicii de web design pe care vi le putem oferi. De la arhitectura și web design-ul site-ului până la asigurarea primelor poziții în motoarele de căutare, fiecare aspect al fiecărui web site este realizat în colaborare cu fiecare client. Din perspectiva fiecărui proiect, lucrăm cu voi pentru a obține idei clare despre strategia, ținta afacerii și identificarea necesităților afacerii voastre in promovarea online.

Programează un call cu noi


andrei talaba

Andrei Talabă

Founder JumpSports

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports. Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală. Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.

flo sanders

Flo Sander

CEO Hydra Ventures

We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.

132826744 3727089427370206 8316791784928534074 n

Aurelia Joldoș

Founder Roexpert CAD

Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!

164302812 10208784171637879 5545053207252821738 n

Alena Nicolaescu

Managing Partner AS Piscine

Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate.

client testimonial ez farming

Adwale Oparinde

CEO & Founder EZ Farming - USA

We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!

client testimonial sauca

Gabriela Saucă

Avocat Senior "Saucă & Partners"

O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !

client testimonial corina

Corina Ciupagea

Avocat Senior "Ciupagea Law Office"

Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.

Facebook icon 03

Mihancea Eugen

Narativ Coffee

Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.

eBook-uri Gratuite

Citește tot ce trebuie să știi când vine vorba de web design înainte de a contracta o agenție care să lucreze la următorul tău proiect.

Categorie: Medical
Autor: ProjectMedia
Client: Arterra
Data: octombrie 1, 2023