Optimizarea SEO și rezultatele concrete în timp
SEO

Optimizarea SEO și rezultatele concrete în timp

SEO

Optimizarea SEO și rezultatele concrete în timp

Optimizarea SEO si rezultatele concrete in timp

4 avantaje ale unui web site în 2019

Un website este de cel mai multe ori perceput ca fiind un mod de promovare sigur și garantat că va funcționa, deoarece beneficiaza de foarte multe avantaje pe care mediul fizic nu le are.

Dacă stăm să ne gândim cu atenție la câteva dintre modurile în care internetul și website-urile în general au revolutionaț lumea publicității, trebuie să amintim câteva foarte importante :

– în primul rând un website va crește vizibilitatea afacerii noastre, nu doar la nivel național, ci și chiar internațional
– un website ne va ajuta să dăm detalii importante referitoare la afacerea noastră, detalii pe care altfel nu le-am putea oferi clienților noștri
– un website bine realizat ne va crește vizibilitatea în ochii potențialilor clienți, care nu știu încă despre afacerea noastră
– un website ne va introduce afacerea în motoarele de căutare online.

O afacere fizică nu este de cele mai multe ori atât de vizibilă pe cât ar trebui pentru categoriile de clienți cărora vrem să ne adresăm, însă un website ne va crește în mod exponențial șansele de a ajunge pe piețe de afaceri la care nu ne-am gândit până atunci, că am putea avea acces și ne va ajuta să ne promovăm cu ajutorul unor unelte noi, specifice mediului online.

Este important să înțelegem că un website poate face diferența între a fi cunoscut sau a rămâne în umbră. Cu ajutorul unui website bine realizat, cu un design atractiv și un conținut de calitate, afacerea noastră poate atrage atenția potențialilor clienți și poate deveni mai accesibilă pentru aceștia.

În plus, optimizarea SEO a website-ului poate ajuta la plasarea site-ului nostru în topul căutărilor Google, ceea ce poate atrage și mai mulți clienți.

Cu toate acestea, este important să apelăm la o echipă profesionistă pentru a ne asigura că website-ul nostru este optimizat în mod corect și că putem obține rezultatele dorite.

Între acestea se află promovarea de tip SEO, promovare care are la bază ideea de introducere a website-uui nostru în cadrul diverselor motoare de căutare, atât manual cu ajutorul directoareleor, cât și cu ajutorul articolelor de specialitate, a anunțurilor și a advertorialelor de specialitate scrise pe subiecte ce au legatură cu afacerea noastră, cu subiectul sau produsul promovat și comercializat.

Însă la ce trebuie să ne așteptăm de la un proces de promovare SEO?

În primul rând trebuie să fim conștienți că promovarea de tip SEO este una foarte eficientă, ale carei rezultate se văd în timp și sunt foarte durabile, însă care ia de asemenea ceva timp pentru a fi vizibilă din punct de vedere a rezultatelor. Pentru ca website-ul nostru să se mențină în poziții fruntașe din căutările Google, este nevoie de mult efort, de un proces de optimizare foarte bine pus la punct și de un plan bine stabilit încă de la început.

Dacă ceea ce vă doriți este o echipă care nu doar să se asigure că webiste-ul vostru va fi bine realizat și competitiv pe piața online, ci și că va fi promovat în mod corespunzator, apelati chiar astăzi la echipa noastră de optimizare SEO și vă garantăm că veți vedea rezultate !

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)