Optimizarea SEO și implicațiile acesteia pe piața de afaceri din Romania (actualizat)
SEO

Optimizarea SEO și implicațiile acesteia pe piața de afaceri din Romania (actualizat)

SEO

Optimizarea SEO și implicațiile acesteia pe piața de afaceri din Romania (actualizat)

Optimizarea SEO si implicatiile acesteia pe piata de afaceri din Romania

Optimizarea SEO și impactul său asupra unui business

Optimizarea SEO a devenit din ce în ce mai importantă, algoritmii Google axându-se foarte mult pe calitatea unui site atunci când aducem în atenție crearea topului căutărilor Google. Cu ajutorul unei agenții SEO profesioniste și site-ul tău se poate bucura de mai mult succes în mediul online, în timp putând atinge chiar și primul loc pe Google. Cu toate acestea, optimizarea SEO implică numeroase etape ce trebuie desfășurate cu maximă responsabilitate pentru a vă putea bucura de un randament maxim. Tocmai de aceea, articolul de astăzi este dedicat acestui subiect atât de important pentru un business de succes!

Ce trebuie să conțină un website bun?

Această întrebare se află pe buzele multor antreprenori dornici de succes, însă, din păcate, răspunsul nu este unul general valabil. Un website bun poate fi creat doar după o analiză amănunțită, cu ajutorul unei echipe profesioniste, dornice să ducă afacerea la următorul nivel. Un website implică foarte multe elemente ce trebuie luate în calcul înainte de a trece la urcarea sa în online. Astfel, pe lângă aspectul său vizual, este esențial ca acesta să cuprindă un conținut calitativ și atractiv, care să ajute cititorul să treacă la acțiune. Însă, nici optimizarea SEO nu este o etapă de dat la o parte!

Ce înseamnă SEO?

Search Engime Optimization (SEO) este un proces complex, ce presupune una dintre cele mai bune metode de promovare în spațiul virtual, acest pas cuprinzând mai multe etape foarte benefice unui website. Recomandarea noastră este să alegi întotdeauna o echipă care să se ocupe atât de web design-ul site-ului, dar și de optimizarea sa. Astfel, echipa va ști concret care vor fi pașii următori, pentru a putea obține un site eficient și atractiv. Echipa va introduce site-ul în directoarele de specialitate, în funcție de website, ajutându-l să ocupe primele rezultate în topul căutărilor Google.

Domenii în care optimizarea SEO este esențială

Optimizarea SEO are un impact foarte important asupra publicului în numeroase domenii, de la firmele de  comerț în mediul online și până la business-urile de prestări servicii. Mai mult decât atât, optimizarea SEO este foarte importantă mai ales pentru afacerile care au multă concurență și își doresc să obțină rezultate remarcabile într-un mod eficient. Indiferent de domeniul de activitate, precum cel al automobilelor sau al organizării de evenimente, toate acestea au nevoie de o optimizare SEO de calitate, care să le permită o promovare cât mai eficientă.

Firmele de optimizare SEO – o reală necesitate

Pentru a te asigura de faptul că îți vei lăsa afacerea pe mâini bune, chiar și în ceea ce privește website-ul, este foarte important să apelezi la o echipă de profesioniști, care să se ocupe de optimizarea SEO a site-ului tău cu maximă responsabilitate. Alături de echipa Project Media, Timișoara, te vei putea bucura de o afacere impecabilă, gata să atragă noi potențiali clienți. Mai mult decât atât, oferim prețuri accesibile oricărui client, astfel încât business-ul tău să profite de servicii profesioniste, fără a investi un buget foarte mare!

Ai nevoie de o Campanie de SEO?

Te putem ajuta să-ți crești pozițiile în rezultatele căutărilor de pe Google. Trimițe-ne un mail pe office@projectmedia.ro și începe chiar acum campania ta de SEO.

Cât durează o campanie de SEO?

SEO este un proces ce ar trebui facut în permanență, deoarece tot timpul vor aparea oportunități ce pot genera trafic și vânzări. Dar o campanie facută împreună cu o agenție de seo durează în mod normal între 6 – 24 luni, în funcție de numărul de cuvinte cheie și de gradul lor de concurență.

După cât timp se văd primele rezultate?

Unele schimbări se văd chiar foarte repede, și acestea sunt de obicei schimbările făcute pe site (optimizarea ON Site). Referitor la schimbările în poziționări, acestea încep să apară după primele 3-4 luni, dar nu sunt tot timpul definitive și pot fluctua foarte mult (ex: într-o zi site-ul este pe pagina 2, iar a doua zi sare pe pagina 10), asta datorită faptului ca roboții de la google indexează în continu informații noi despre site. Conform Google, în funcție de vechimea domeniului, articolele postate pot dura între 8 – 38 de săptămâni până sa fie indexate complet; de aceea chiar și după perioada celor 6 luni de optimizare, urmează încă o perioadă de min 3-4 luni până se văd rezultatele finale.

Cât costă o campanie de SEO?

Prețurile diferă de la proiect la proiect. Există unele pachete standard pentru diferite campanii, dar pentru o campanie personalizată, întrebarea nu ar trebuie sa fie ‘Cât costă?’, ci mai degraba ‘Cum și cu cât îmi va crește vânzările?’, astfel vei putea să deduci de la început dacă merită sau nu o campanie SEO.

Call Now ButtonHai sa vorbim :)