Optimizare Site

Ai ajuns unde trebuie! Descoperă secretele optimizării site-ului tău!

În era digitală, un site neoptimizat este ca o mașină fără combustibil. Fiecare secundă contează. Dacă dorești ca afacerea ta să prospere online, optimizarea este cheia.

Vrei mai mulți clienți? Optimizarea corectă poate crește vizibilitatea site-ului tău!

Gândește-te la ultima oară când ai căutat ceva online. Ai trecut de prima pagină de rezultate? Află cum poți să îți plasezi site-ul în vârf!

Viteza contează: Redu timpul de încărcare și fidelizează-ți clienții!

O încărcare lentă a site-ului poate fi frustrantă și poate determina clienții să plece. Oferim soluții pentru ca site-ul tău să fie rapid și eficient.

SEO nu e doar un trend – e esențial. Află cum te putem ajuta!

SEO este arta de a fi găsit în motoarele de căutare. O strategie eficientă de SEO poate face diferența între succes și eșec online.

Transformă fiecare vizită într-o oportunitate! Îmbunătățește experiența utilizatorului pe site-ul tău.

Un site intuitiv, plăcut și optimizat corect poate transforma vizitatorii în clienți fideli. Lasă-ne să te ajutăm să atingi acest obiectiv!

Servicii Optimizare SEO

Ești frustrat că site-ul tău nu atrage atât de mulți vizitatori pe cât ai spera?

Înțelegem această frustrare. Piața online este plină de concurență, iar lupta pentru atenția utilizatorului este mai intensă ca niciodată.

Știai că 75% dintre oameni nu se uită mai departe de prima pagină de rezultate Google?

Dacă site-ul tău nu este optimizat corect, pierzi o mulțime de oportunități. Vizitatorii pot să nu te descopere niciodată.

Dar ce-ar fi dacă ți-aș spune că există o soluție la această problemă?

Noi oferim strategii de optimizare personalizate pentru ca site-ul tău să se afle în topul rezultatelor și să atragă mai mulți vizitatori.

Acționează acum și descoperă cum poți optimiza site-ul pentru succesul tău online!

Nu lăsa concurența să îți depășească afacerea. Contactează-ne și împreună vom lucra pentru a-ți optimiza site-ul și pentru a-ți crește afacerea.

În România, o optimizare adecvată a paginilor web și un conținut bine organizat pot fi decisive în concurența dintre companii. Cele mai multe firme care doresc să își promoveze activitatea aspiră să ocupe o poziție de top în rezultatele căutărilor pentru cuvinte-cheie solicitate de potențiali clienți. Trebuie să știi că unele motoare de căutare (de exemplu, Google) împiedică acest lucru (ocuparea unui loc top pentru un anumit cuvânt-cheie) prin diverse regulamente și metode ce interzic, pentru o anumită perioadă, listarea pe primele locuri. Rezultatele variază de la un motor de căutare la altul, fiecare având propriile politici de indexare.

Optimizare site

Optimizarea SEO a paginilor web îți oferă o poziționare superioară în motoarele de căutare și îți garantează o creștere evidentă a numărului de vizitatori pe site și, implicit, a cifrei de afaceri. A avea un site nu este de ajuns. Acesta trebuie să fie optimizat SEO pentru a promova afacerea cât mai eficient, fără cheltuieli suplimentare. Site-urile realizate de echipa noastră de design web de la ProjectMedia sunt de calitate superioară și sunt optimizate SEO ONPAGE.

Optimizare SEO ONPAGE

ProjectMedia oferă gratuit servicii de optimizare SEO onpage pentru clienții săi. Optimizarea site-ului se face direct asupra codului sursă încă din momentul proiectării sale. Echipa noastră îți pune la dispoziție o analiză a cuvintelor-cheie, cu statistici referitoare la numărul de căutări și rezultate pentru fiecare cuvânt-cheie. După o selecție adecvată a cuvintelor-cheie pe care dorești să le promovezi, ne ocupăm de toate etapele necesare optimizării SEO a paginii tale web. Echipa noastră se concentrează pe optimizarea site-urilor realizate de specialiștii noștri și nu preia proiecte externe.

Optimizare pagini web

Prin „optimizare site”, ne referim la:

Optimizare SEO onpage

Acest tip de optimizare implică o serie de operații asupra codului sursă, graficii și structurii site-ului tău și este oferit GRATUIT de către agenția noastră.

Optimizare SEO offpage

Aceasta implică acțiuni efectuate în afara site-ului fie de către proprietar, fie de către o firmă specializată. Printre cele mai relevante acțiuni se numără: înregistrarea în directoare web, obținerea de link-uri de calitate către site-ul tău, alegerea unui nume de domeniu potrivit, vechimea site-ului și altele. ProjectMedia este aici pentru a te consilia gratuit în vederea îmbunătățirii page-rank-ului paginii tale.

Care sunt Paşii unui Proiect de Web Design

01

Strategie

Primul pas într-un proiect de web design este stabilirea unei strategii de dezvoltare de la profilul utilizatorului până la structura site-ului

02

Design

Design-ul paginilor este esențial pentru a obține un site web curat,
optimizat SEO şi usor de navigat de către utilizatori

03

Dezvoltare

Dezvoltarea site-ului web implicâ crearea şi implementarea modulelor necesare unei experiențe de navigare cursive şi optime

04

Controlul Calității

După finalizarea dezvoltării vom începe sesiunea de testare prin care ne asigurăm că site-ul functioneaza fără probleme.

04

Suport

Odată ce este finalizat proiectul urmează o perioadă de 2 luni de monitorizare şi ajustare a elementelor care nu oferă o experiență de utilizare cursivă.

Studii de Caz Web Design

Hai să începem noul tău Site Web

Trimite-ne un email cu informații despre domeniul tău de activitate, profilul clientului, viziunea ta asupra mediului online şi unde vrei să te poziționezi cu site-ul, iar noi vom reveni cu o propunere detaliată pentru dezvoltarea site-ului tau web.
    Poți să ne suni

    Poți să ne scrii